8 juli 2019, door Maartje

Hatch Gal – de knapste preggy proof website out there

8 juli 2019, door Maartje

Hatch Gal – de knapste preggy proof website out there

Eerlijk? Niemand van ons hier op Bart HQ had er echt heel veel moeite mee om zich aan te kleden tijdens de zwangerschappen. But we where lucky denk ik, want we hebben vingers te kort om op te kunnen tellen wie zich minder blessed voelt met zijn dikke belly (hoe prachtig ook!). Maar als ik, en dan praat ik even voor mezelf, mocht kiezen, deed ik het morgen weer, alleen al vanwege die belly en het hele 'style the bump'. Heerlijk, en nog heerlijker wanneer je weer op een merk als Hatch Gal stuit. Smullen, van wijde jumpsuit tot lange jurk.

Hatch Gal

Hatch Gal

Het verhaal achter het ontstaan van Hatch Gal laat zich raden: de Amerikaanse Ariane (ze werkte destijds op Wall Street in New York) werd zwanger en miste echt toffe zwangerschapskleding. Joh. En dus deed ze het zelf. Dat proberen wel meer mensen op te zetten maar in het geval van Ariane pakte het nog eens goed uit ook: ze maakt precies die vrolijke, frivole maar toch niet kinderlijke kleding (want waarom denken zoveel mensen dat we er, zodra we een kindje verwachten, er zelf uit willen zien als een kleuter? We don’t…). De mooiste kleuren, de fijnste stoffen. We smullen van roord-witte jumpsuits die niet alleen leuk en good looking zijn, maar evengoed zitten als een pyjama.

Zomerlookjes al over the place maar er is meer, namelijk een fraaie denim collectie die – verrassing – niet dikker dan dik maakt. Van comfortabele jeans en een fijne short tot de precies goede tuinbroek. In het wit. Yes please.

Een hit, en niet alleen in Amerika: Hatch Gal verscheept ook naar ons eigen kleine kikkerlandje. Alleluja. Maak, als je gaat bestellen, ook wat ruimte in je winkelmandje voor de basics van Hatch Gal. Extra lange hemdjes bijvoorbeeld, en het perfect (hang)pak waar je er nog knap in uitziet ook. Net als fraaie slaappakjes (sexy zwanger sexy is echt wat je wil, niet alleen voor die kerel (of vrouw) naast je, maar zeker ook voor jezelf) en voor de Hatch Gal beauty collectie! Er is een werkelijk heerlijk belly mask (aanrader voor na de bevalling ook!) en nipple creme die ook prima werkt als bekvetje. Afijn, op naar Hatch Gal, wij zijn zelfs non-zwanger fan.

Hatch Collection