Nederland21 juni 2022, door Iben Dekker

Havaianas International Free Feet Day

Nederland, 21 juni 2022, door Iben Dekker

Havaianas International Free Feet Day

Sommigen mensen houden ervan - op blote voeten lopen - anderen mensen hebben toch liever een knap stel slippers aan hun voeten voor de leuk of voor wat extra comfort. Of hier nog een in between zit? We denken van niet. Toch heeft iedereen, voetenmens of niet, wel een slipper in de kast toch? En dit kan er natuurlijk maar een zijn, een niet te missen slipper en fashion item: de Havaianas. De OG slipper die iedereen wel kent (of in ieder geval het classic model). Lekker simpel in het zwart of in een felle kleur,  met glitterbandjes, voor iedereen jong/oud/man/vrouw zijn ze leuk. Dit komt goed uit, want op 24 juni is het internationale vrije voeten dag en wat dit precies inhoudt lees je hieronder.

 

 

Internationale vrije voeten dag (24 juni 2022) is een dag waarop Havaianas geselecteerde bedrijven in de hele EMEIA-regio aanmoedigen om hun werknemers toe te staan ​​om in slippers (dan natuurlijk wel Havaianas) te werken. Het perfecte excuus dus om die sokken uit te trekken, die veters los te maken en die hakken in de kast te leggen. Want eerlijk is eerlijk, wat is er meer bevrijdend dan slippers? Comfort is het namelijk zeker, thuis hebben we eenmaal ook onze schoenen niet aan. En ja, ook voor jullie niet-liefhebbers van voeten, slippers kunnen zéker ook stijlvol zijn en een casual touch geven aan een outfit. Havaianas heeft gezien hoeveel mensen hun teenslippers dragen met thuiswerken en dat willen ze nu iedereen aanmoedigen, om op ‘de Havaianas-manier’ te werken. (Lees hieronder meer).

 

Wat meer over Havaianas… Havaianas is opgericht in 1962 in Sao Paulo, Brazilië, en verspreid de Braziliaanse spirit over de hele wereld met de legendarische rubberen zool en vrolijke kleuren en ontwerpen. Met elk seizoen meer dan 400 modellen, variërend van de iconische teenslippers tot sandalen en een volledige kleding- en accessoirecollectie. Havaianas staat voor comfort, geluk en vrijheid in de meest eenvoudige en spontane vorm voor ieders voeten. Ontworpen voor een vrij leven.

Als je tot het einde hebt doorgelezen, heb je mazzel, want het leukste van het hele verhaal komt nu. Havaianas biedt namelijk 5 gelukkige winnaars de kans om een ​​jaarvoorraad Havaianas te winnen! De wedstrijd sluit 24 juni 23:59, dus doe snel mee. Voor meer informatie kun je de website of een van de winkels bezoeken. Het leven is te kort om overal met strakke schoenen te lopen!

Waar dragen we onze leuke slippers nog meer? Op het strand natuurlijk! En dan zitten we hier; bij een van onze onze favoriete strandtenten in Nederland (check the list!).