Nederland22 april 2020, door Imara Milatz

Horeca steunen? Pub quizen maar!

Nederland, 22 april 2020, door Imara Milatz

Horeca steunen? Pub quizen maar!

Aanstootgevende wijntjes of quarantini’s... Zet ons in de zon met een goedgevuld glas en je hoort ons niet meer. Meestal dan, want op vrijdagen zit dat vanaf nu net even anders: dan luiden we het weekend in, met de nadruk op luiden. Vrijdag wordt het namelijk geen wijntje, cocktail of zoiets dergelijks, maar gaan we voor una cerveca por favor! Vanaf nu, noteer hem, staat iedere vrijdagavond in het teken van de Heineken pub quiz. Barts Biertje it is. Dat is niet zomaar een pub quiz maar eentje waar je tegelijkertijd de horeca mee steunt. Gaan we met z'n alle proosten, pröt, salud, cin cinnen op al onze geliefde horeca! Bottoms Up!

Heineken pub quiz

Heineken pub quiz

Oke, first things first, het is gewoon een ideale manier om eens even goed het weekend in te luiden. Vergeef het ons, maar door de huidige situatie lopen de weekenden en doordeweekse dagen nogal in elkaar over. Niet meer! Vrijdag avond = nog steeds weekend, en daar helpt de pubquiz een handje aan mee mee.

Oké, nu dat duidelijk is gaan we naar de volgende reden waarom we er straks klaar voor zitten: als deelnemer selecteer je namelijk, voor de kick off van de quiz, jouw favoriete horecazaak om kans te maken op waardebonnen (met een mega interessante waarde €500, €750 tot €1000! -Nee, je leest het goed, er staan écht drie nullen). Zodat, als straks de horeca weer opengaat, je deze uit mag geven aan die ene favoriete tent. En zo gul als Heineken is, verdubbelen zij dit bedrag, welke de horecazaak in kwestie, als gift krijgt. Supporting your locals in de tofste vorm, nietwaar?

Laat de goude drank maar vloeien!

Heineken Pubquiz