Nederland12 september 2017, door Maartje

HEMA Be Seen

Nederland, 12 september 2017, door Maartje

HEMA Be Seen

De niet te missen doodgewone favoriet in de winkelstraat. Mogen we HEMA zo omschrijven? Ja, dat mogen we best. We hoeven niet uit te leggen wie HEMA is natuurlijk. Wat we wel voor noviteit kunnen vertellen, is dat ze iets nieuws hebben voor de grotere kids. Jawel: HEMA Be Seen is de naam en HEMA Be Seen is een uitgebreide collectie reflecterende buitenkleding. Die er nog leuk uit ziet ook. Ha!

Vooral als je net moeder bent geworden neemt het bezoek aan HEMA toe. Rompertjes, hydrofiele doeken en ander oh zo handig babyspul ligt er makkelijk voor het grijpen. Mits de voorraad aangevuld is want misgrijpen komt ook regelmatig voor. Sorry to say, HEMA. Dé tip is online bestellen en in je HEMA-winkel naar keuze laten afleveren. Dan grijp je niet meer mis. Handig!

Barts-Boekje-hema 1

Nu wordt klein grut vanzelf groter grut. En ook voor het oudere grut is HEMA een houdertje. Behalve schoolspullen, sokken, goede basics en ondergoed, heeft HEMA een nieuwe collectie coole reflecterende kleding. De Be Seen collectie. Geen plastic hobbezakken zoals je van veiligheidskleding gewend bent. Maar mooie basic jasjes – lichtgewicht, warm én met capuchon - met reflecterende stippen. Toffe mutsjes met reflecterende pompons en dito sjaals en handschoenen. En coole rugzakjes met reflecterende figuurtjes en monstergezichtjes. Allemaal in zwart, donkerblauw, antraciet en oudroze. Dus goed te combineren met buitenkleding die je al hebt.

Onze favoriet is – en we vermoeden ook van menig meisje – de blauwe regenlaarsjes met reflecterende sterren én led-lampjes als je loopt. Heart eyes! We hopen stiekem dat die ook in grotere maten in de winkels gaat komen.

De Be Seen collectie is gemaakt in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. En is bedoeld om de zichtbaarheid van buiten spelende en schoolgaande kids in de donkere maanden te vergoten. Ze noemen het zelf “verkeersveiligheid op z’n leukst”. En daar zijn we het gloeiend mee eens.

HEMA Be Seen is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels. Of online dus.