18 november 2019, door Margaux van der Mieden

It’s (almost) back: Het Amsterdamse Winterparadijs 2019

18 november 2019, door Margaux van der Mieden

It’s (almost) back: Het Amsterdamse Winterparadijs 2019

Jaaaa! Wij snellen de 21e van december dit jaar linea recta richting de Amsterdamse RAI waar wederom Het Amsterdamse Winterparadijs opgezet wordt, ofwel dé kerstvakantietip bij uitstek! En dit jaar flikt de organisatie het gewoon weer: het winterparadijs wordt namelijk nóg groter en duurt nóg langer. Olé. Zo hebben we 6 (!) extra dagen gekregen om al het nieuws uit te proberen. Wat? Nou, bijvoorbeeld drie tube slides, een silent après-ski bar (grote kans dat je ons hier vindt), een ijs-racebaan met elektrische bikes en ook de schaatsbaan is twee keer zo groot. O, je bent al weg? Wacht! het begint dus pas de 21ste.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs

Maar het is niet alleen maar nieuw wat de klok slaat: ook de klassiekers zijn weer terug. Een giga reuzenrad uiteraard, een ijsschans van 6 (!) meter, een (kinder)schaatsbaan, een bioscoop, food kraampjes (uiteraard), twee theaters en de welbekende immer gezellige kerstmarkt. Dat moet het onderhand wel wezen hoor ik je denken… Mis! Het gaat maar door: naast de après-ski bar vol schnaps en glühwein kun je in het Muziekparadijs meezingen met Xander de Buisonjé (ook een soort van karaoke), met de billen schudden bij Maan en voor de liefhebber is Lil’ Kleine ook van de partij. En er schijnt ook een mystery guest voorbij te komen, spannond! Check op de site van Het Amsterdamse Winterparadijs wie wanneer waar te vinden is. De volledige line-up is er te lezen en je kunt nu al kaarten aanschaffen voor de verschillende artiesten. Hier vind je het programma

Hadden we het al gehad over het eten? Nee. Komt-ie: Van Dam Brasserie is van de partij, graag geziene gasten op ieder ras-Amsterdams vertier-paradijs natuurlijk, en ook de mannen van BAUT (die zien we o zo graag verschijnen) zijn er weer (we denken hier nog steeds glimlachend terug aan de broodjes worst het zuurkool van vorig jaar, hopelijk hebben ze die weer meegenomen). En natuurlijk de onmisbare oliebollen- en poffertjeskramen.

Nogmaals: wij staan alvast in de startbokken en kunnen niet wachten om naar Het Amsterdamse Winterparadijs te fietsen

Noteer in uw agenda: 21 december – 5 januari
Online tickets kunnen al besteld worden (scheelt je ook nog eens in de portemmonee)

Het Amsterdamse Winterparadijs