Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 21-06-2018
  • Barts Boekje Junior, Barts Kookboekje

Het kookboek dat je hebben wil: Van kleine Spruit tot Toffe Peer

Het kookboek dat je hebben wil: Van kleine Spruit tot Toffe Peer

In de categorie 'bekentenis': ik vind so far eigenlijk alles leuk aan het hebben van een baby. Ik vind het heerlijk om de hele dag samen te zijn, ook al komt er af en toe een (hysterische) huilbui voorbij en ik heb er geen problemen mee om hem weg te brengen (want ik geloof stellig dat een baby niet slechter wordt van andermans liefhebbende armen). Ik mag graag geld uitgeven aan ál die spullen die Vito echt nodig heeft en ik mag me graag kapot ergeren aan al die zooi in huis. Het enige waar ik t tegenop kijk is zijn voeding... In comes Van Kleine Spruit tot toffe Peer, het boek dat je hebben wil. Dat ik hebben wil.

Van Kleine Spruit tot Toffe Peer

Want ja, we mogen hier dan wel maar wat graag over eten schrijven, en de opkomende vegan/ vega/ minder vlees beweging toejuichen, feit blijft dat we zelf eigenlijk alles maar in ons mond stoppen. Wat bij onze mini-variant natuurlijk niet de bedoeling kan zijn. En aan inspiratie voor thuiskookdagen ontbreekt het nog altijd (al dacht ik oprecht dat dat vanzelf zou komen zodra ik moeder zou zijn. Mispoes). Hieperdepiep dus voor het leuke kookboek van Gees van Asperen: van Kleine Spruit tot toffe Peer, vol met tips hoe je je kleine nu op een gezellige, ongecompliceerde voldoende groente en fruit geeft. Zodat-ie t beter doen dan paps en mams eigenlijk. Steken we zelf ook nog wat van op...

Kost maar 2 donnies en kopen doe je 'm (o.a.) hier