Logeren in een airstream op camping Het Bos Roept

23 september 2020, door Manon (Hey Frits)
Logeren in een airstream op camping Het Bos Roept

Als je houdt van bijzonder overnachten, dan hebben we er weer eentje voor op het lijstje hoor! Ooit in een airstream geslapen? Het kan op camping Het Bos Roept, in de kop van Noord-Holland. Logeren in een caravan was nog nooit zo leuk!

Camping Het Bos Roept werd getipt toen ik op Instagram een oproepje plaatste naar de leukste campings in Nederland. Fijn detail is dat ze op die hele leuke camping óók nog een aantal accommodaties hebben staan, waaronder een airstream. En geloof me, hier wil je een keer logeren!

Airstream op camping Het Bos Roept

Rustig gelegen op de camping

Een pareltje aan de bosrand, door een klein slootje gescheiden van het kampeerterrein. De airstream staat op een rustig plekje op de camping en bied genoeg privacy tijdens je verblijf. In drie stappen loop je het bos in en ‘s avonds kun je voor de airstream een vuurtje stoken, BBQ-en of in de hangmat naar de sterren kijken.

Lees ook: Logeren in een pipowagen op de Veluwe

De slaapkamer in de airstream De airstream van de buitenkant

hippe inrichting

Van buiten is het natuurlijk een cool ding, maar ook van binnen is de airstream fantastisch opgeknapt. Een keukentje met gouden blad, een marmeren eettafeltje, mooie koffiekopjes, fijne kleuren op de muren, een heerlijk bed én zelfs een stylish wc. De airstream is volledig ingericht: de bedden zijn opgemaakt, de keuken heeft alles wat je nodig hebt, er is wc-papier, er staat een vuilnisbakje en handdoeken (om te douchen en voor de keuken) en theedoeken zijn ook aanwezig.

Lees ook: De mooiste natuurhuisjes in Nederland

Het interieur van de airstream

Douchen buiten de deur

De airstream heeft wél een losse wc, maar geen eigen douche. Daarvoor moet je dus even naar het sanitairgebouw wandelen, maar daar kun je heerlijk warm douchen.

Lees ook: Zeeland, een mini-roadtrip in vier dagen

Airstream Het Bos Roept

Zomer en winter in de airstream

De camping is het hele jaar geopend, en ook in de winter kun je de airstream huren. In de zomer is er airco aanwezig en in de winter kun je het met elektrische verwarmingspanelen en een extra straalkacheltje warm krijgen. De ramen van de airstream sluiten niet allemaal even goed meer dus er kan wat tocht door de kieren komen, neem dus voor de zekerheid voldoende warme kleding mee als je hier in de winter gaat verblijven.

Het bos roept airstream interieur Nederland

Knus in de kas

De camping heeft ook een leuke kas op het terrein staan. Hier worden geen groenten verbouwd (ok, wel een klein beetje), maar deze is omgetoverd tot gemeenschappelijke ruimte. Als je dus zin hebt in een spelletje of een boek wilt lezen op de Chesterfield bank dan kun je hier heerlijk zitten. De kas is vooral een fijne plek voor kampeerders met een tent om te kunnen koken of droog te zitten bij regen, maar iedereen mag dus gebruikmaken van deze knusse plek.

De kas op camping Het Bos RoeptDe kas op camping Het Bos Roept De kas op camping Het Bos Roept

Ontbijt is inclusief

Dan denk je alles gehad te hebben, blijkt het ontbijt ook nog inclusief te zijn. Een leuk extraatje, want vaak zijn accomodaties op basis van logies. Het ontbijt is echt iets om je op te verheugen, want het brood wordt vers afgebakken en je krijgt allerlei lekker broodbeleg, yoghurt en fruit. En leuk: de meeste producten worden ook nog in de buurt gemaakt!

Het ontbijt op camping het bos roept

De omgeving van de airstream

Heel fijn: de camping ligt echt direct aan het Robbenoordbos. Binnen een minuut sta je tussen de bomen en kun je het bos ontdekken. Ook het dorp Den Oever ligt op loopafstand en hier zijn een paar plekjes waar je uit eten kunt. Maak een wandeling in Wieringen (het voormalige Waddeneiland) of relax op de nabijgelegen strandjes.

Alle informatie op een rijtje

Camping Het Bos Roept ligt in de kop van Noord-Holland in het plaatsje Slootdorp. Je kunt hier kamperen en er staan enkele accomodaties op het terrein, waaronder de airstream. De airstream is te huur vanaf 2 nachten voor 210 euro – inclusief schoonmaakkosten, al het linnengoed en ontbijt. (september 2020) Een week in de airstream kost 635 euro.