11 juli 2021, door Nina van Hilst

Kruiden, seizoenen en natuur met High Radiance

11 juli 2021, door Nina van Hilst

Kruiden, seizoenen en natuur met High Radiance

Puur natuur, dat hebben we het liefst. High Radiance helpt ons met meer uit de natuur en uit onszelf te halen. Emanuelle van High Radiance neemt je mee op food experiences met eten van het seizoen, op wandelingen om te leren over krachtige kruiden en planten en meer. Het doel? Leren wat de planten om ons heen ons kunnen brengen en wat we ervan kunnen leren. Wijsheid van Moeder Aarde die we met de tijd vergeten zijn en nu weer omarmen. Op 24 en 25 juli kun je mee met de Summer Wild Food Experience.

High Radiance

High Radiance

‘Kruidenvrouwtje’ ben je niet zomaar. Emanuelle kunnen we eigenlijk het best omschrijven als artiest. Ze draait muziek, maakt sieraden, is schrijver, moeder en momenteel herbalist in opleiding. En al deze dingen komen samen in High Radiance. Hiermee organiseert ze get-togethers waar met helende planten en kruiden de mooiste etentjes georganiseerd worden en waar je ook nog eens leert over de kracht van deze planten en kruiden voor je gezondheid. Emanuelle laat zien hoe we de balans en connectie vinden in onszelf, van onze fysieke en mentale gezondheid en met de natuur.

Wild Food Experiences

Wild Food Experiences

High Radiance werkt met de natuur en dus met de seizoenen. Ieder seizoen vinden de Wild Food Experiences plaats. Op 24 en 25 juli is het tijd voor Summer Wild Food Experience. Je duikt in de wereld van zomerkruiden en biologisch eten aan de hand van herbalism, muziek, eten en kunst. Er staat een heerlijke én prachtige driegangen lunch klaar en je leert over kruiden die je in de zomer in de Nederlandse natuur kunt vinden. Leer en geniet mee van de Hollandse natuur.

Mochten deze twee data je niet uitkomen, geeft niets! Op 17 juli heeft Emanuelle een kruidenworkshop mét lunch bij Moon’s Farm. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Summer Wild Food Experience
24 en 25 juli 12.00-16.00
Moon’s Farm Noordwijk