Die lekkere HIIT work-out in Parijs doe je bij DRIP

Frankrijk, Parijs, 6 juli 2024, door Valérie van Mameren

Die lekkere HIIT work-out in Parijs doe je bij DRIP

Op zoek naar de perfecte HIIT work-out in Parijs? Dan ben je bij DRIP in het 8e en het 10e arrondissement aan het juiste adres. Wat je kan verwachten: een parcours van zeven stations met elk een andere oefening. Heads up: zweten gegarandeerd. 

De work-out

De work-out

De work-out vindt plaats in een clubachtige omgeving en wordt afgetrapt met een warming-up. En of je hierna warm bent. 😉 Vervolgens ga je aan de slag met het parcours. De oefeningen van de stations gaan gepaard met medicine balls, cardio (vaak burpees of een aangepaste vorm hiervan), benches, kettlebells, air bike/assault bikes, body weight en SkiErgs. De instructeur of instructrice doet alle oefeningen voor. Ben je vergeten hoe een oefening ook alweer moet? No problem: bij elk station is een scherm aanwezig die je laat zien hoe de oefening moet doen. Scheelt weer!

Duur

Duur

Elke oefening voer je 60 seconden uit en in de break van 30 seconden die daarop volgt loop je door naar het volgende station. Het hele parcours doe je uiteindelijk drie keer. De work-out wordt daarna afgetopt met een finisher: vaak is dit een set met oefeningen die je met iedereen tegelijk uitvoert. Als je nog niet moe was van het parcours dan zorgt deze finisher er wel voor dat je naar adem hapt. 😉

Locatie

Locatie

De kleedkamers zijn van alle gemakken voorzien en heeft lockers met codes. En wist je dat je je telefoon kan opladen in je locker? Met drie verschillende snoertjes kan elke telefoon worden opgeladen, handigggg.

Wanneer boek jij je work-out bij DRIP?

29 R. des Petites Écuries, 75010 Parijs
50 Rue de Monceau, 75008 Parijs

https://www.drip-hiit.com/