10 juni 2018, door Maartje

H&M teams up met Mrs Mighetto

10 juni 2018, door Maartje

H&M teams up met Mrs Mighetto

Wel heb je ooit! Wilden we hier nét dromerige label Mrs. Mighetto van de Zweedse Malin en Anna tippen, blijkt dat de Zweedse luitjes van H&M de twee gestrikt hebben voor hun volgende collab! En dat dat smullen wordt mag je best opmaken uit de populariteit van de feërieke posters van het duo: fantasiefiguren met grote ogen en altijd een mutsje met konijnenoren in zachte pasteltinten die van je kinderkamertje een klein sprookje maken.

Je zou het niet zeggen maar Mrs. Mighetto bestaat pas krap vier jaar en toch hangen de posters al in behoorlijk wat kinderkamers, wereldwijd. Omdat, naar onze mening, de tekeningen zoet genoeg zijn voor wie van zoet houdt, en stoer genoeg voor wie niks van het ge-koesjiekoesj moet hebben. Er zijn posters, ansichtkaarten, notitieboekjes, papieren slingers en ‘wall friends’, vrij eenvoudige papieren figuurtjes om door je hele kamer rond te laten fladderen. Superleuk én niet duur waardoor het een perfect cadeautje is.

Alles van papier dus. Tot nu! Want voor het Baby Exclusive label van H&M ontwierp het duo een aantal pastelblauwe, poederroze en zacht grijze items voor new borns en baby’s. Uiteraard zijn er konijnenoren en maskers zodat je kleintje een heel klein beetje op de magische figuren van Mrs Mighetto kan lijken, zoet-stoere pakjes (stoer model en een grote kraag) en, thank god, ook een aantal hebberigmakende items voor in huis.

Mrs Mighetto x H&M is vanaf donderdag 14 juni al exclusief verkrijgbaar in de webshop van H&M. Holla!