Nederland, Limburg25 maart 2023, door Michel + Renske

Hof van Kleeberg: de perfecte B&B in het prachtige Mechelen

Nederland, Limburg, 25 maart 2023, door Michel + Renske

Hof van Kleeberg: de perfecte B&B in het prachtige Mechelen

Je kent het wel, het gevoel zin te hebben in een reisje: uitrusten, natuur, maar het liefst niet te ver rijden of treinen. Wel, Limburg  - en dan in het bijzonder Mechelen (het Nederlandse Mechelen in Zuid-Limburg) - met zijn prachtige Geuldal is je antwoord op die vraag.

Hof van Kleeberg is daar sinds voorjaar 2023 opnieuw geopend; frisse kamers, prachtig interieur en alles wat je wilt als je een paar dagen de rust opzoekt in Limburg.

Hof van Kleeberg

Hof van Kleeberg

Als je aan komt rijden waan je je al in een sprookjesachtig, surreal landschap. Dat is de kracht van het Geuldal. Na een aantal provinciale wegen kom je in het prachtige Mechelen. Bekend vanwege zijn prachtige fiets en wandelroutes. In en rondom het dal van de Geul, ja de rivier, die hier doorheen stroomt.

Op 2 minuten loopafstand van het gezellige dorpscentrum vind je Hof van Kleeberg. Een prachtig gebouw wat Erik en Margreet zelf hebben vormgegeven. Een oud huis was de basis, de rest is aangebouwd en het gehele pand is verduurzaamd.

 

heerlijke plek voor iedereen

heerlijke plek voor iedereen

Los van het te gekke uitzicht is er binnen het Hof van Kleeberg ook genoeg te beleven. Er is een fijne ruimte om te relaxen, met voetbaltafel, ruimte om spelletjes te doen. Ook is er een wandelcafé waar je een kleine borrel, koffie of snack kan nuttigen. Hier wordt ook elke ochtend het ontbijt geserveerd.

Alle kamers zijn van gemakken voor zien en met zorg ingericht. We hebben een kleine voorkeur voor de kamers die uitkijken op de tuin met een terras aan het Geuldal. Beter wordt het niet. Erik en Margreet kennen de omgeving op hun duimpje en kunnen je de fijnste tips geven als het gaat om wandelroutes, leuke plekjes en fijne horeca.

Niet geheel onbelangrijk: een deel van de B&B is ook af te huren voor groepen. Familieweekend in de pijplijn? We got you covered.

Hof van Kleeberg