2 april 2024, door Nina van Hilst

Creëer een home spa met deze skincare

2 april 2024, door Nina van Hilst

Creëer een home spa met deze skincare

Skincare lovers hoeven echt de deur niet meer uit voor een verwennende facial. Word nu zo vaak je wilt je eigen schoonheidsspecialiste met deze luxe huidverzorging. Kaarsjes aan, chill muziekje erbij en ontspannen maar. Zo creëer je een heerlijke home spa met deze skincare producten.

 

Skincare hoarders kunnen hun hart ophalen met de vele mooie, clean skincare producten die op de markt komen.

Lift Up Home Treatment Set

Lift Up Home Treatment Set

Het Nederlandse clean skincare merk A/N/G heeft meerdere luxe giftsets. De Lift Up Home Treatment Set heeft een routine die je huid een fijne boost geeft. Zo kun je die botox nog een paar jaar laten zitten of je gebruikt hem lekker naast je cosmetische behandeling. De set bevat een cleanser, exfoliator, toner, voedende (oog)crèmes en twee sheets premium collageen sheetmasks. De maskers geven je gezicht een goede boost en het folie waar het masker vanaf komt, kan als voeding op je decolleté of handen worden gelegd. Na deze home treatment zie je er weer vijf jaar jonger uit.

A/N/G Skincare

Huidverbetering met Smart Aesthetics Derma Pro

Huidverbetering met Smart Aesthetics Derma Pro

Dit apparaatje klinkt pro maar is gewoon voor thuisgebruik. De Smart Aesthetics Derma Pro 5+ is een apparaat voor huidverbetering. Door middel van elektrische puls, LED, vibratie en EMS (muscle stimulatie) kan het worden gebruikt voor het verminderen van rimpels, het verstevigen van de huid en het verbeteren van de huidconditie. Samen met de uitgebreide lijn huidverzorging van het Nederlandse Oolaboo ben je helemaal klaar voor een uitgebreide pamper sessie in je badkamer.

Oolaboo

Go green

Go green

Obsessed zijn we met het skincare merk Mantle. De mooie verpakkingen en fijne producten zijn een winst voor je badkamerkastje én huid. Het merk heeft geen speciaal pakket zoals voorgaande merken maar een knalgroen masker – voor jou alleen of samen met je bestie. Geeft een heerlijke spa ervaring. Gebruik The Green Mask en daarna The Face Jelly voor een heerlijk schoon en huid zo zacht als net gemaaid gras.

Mantle bij Skins