Nederland10 april 2020, door Imara Milatz

Home Suite Home: de eerste hotelervaring ooit in eigen huis

Nederland, 10 april 2020, door Imara Milatz

Home Suite Home: de eerste hotelervaring ooit in eigen huis

Ons hoor je het niet snel, zonder sarcastische ondertoon, zeggen: Home Sweet Home. Niet omdat we thuis niet fijn vinden (allesbehalve zelfs), maar die zin. Bah, weinig afgezaagder dan dat. Dus toen Home Suite Home voorbij kwam, vonden we dat wel een leuke knipoog. En toen bleek het ook nog eens een verrassend leuk concept te zijn, krijg nou wat. Daar wil je alles over weten, dus let op Amsterdammers, Home Suite Home zorgt voor een unieke hotelervaring in eigen huis! Hoe dan? Komt 'ie!

Home Suite Home

Home Suite Home

Het was even uitpluizen, want op het eerste gezicht lijkt hetalsof je daadwerkelijk ergens gaat overnachten. Maar dat ken helemaal niet nu natuurlijk. Met Pasen pakt normaal gesproken menig Neerlander graag de koffers om een (of meerdere) nachtje(s) elders te verblijven. Het goede nieuws is dat dat dit Paasweekend ook nog steeds kan. En daar komt het leuke aapje uit de mouw. Een twist zullen we het maar noemen. De hotel experience vindt plaats in je eigen huis… Van een virtuele check-in, tot een lokaal geselecteerde welkomstbox, live online entertainment en zélfs een online concierge: Home Suite Home has got it all sorted! En hoe!

 

Even voor de duidelijkheid: Home Suite Home is dus géén echt fysiek hotel. Alhoewel van 11 op 12 april de ‘overnachting’ plaats vindt, mag je je koffers in de kast laten (scheelt ook weer uitpakken) en je hoeft er de deur niet voor uit. Maar goed, wat dan wel to expect? Na het boeken van een kamer kun je zaterdag 11 april virtueel inchecken en ontvang je een lokaal gescoord welkomstpakket. Vervolgens hang je de hele dag lekker een beetje op ‘je kamer’ en is daar de online concierge via, jawel, Whatsapp at your service. Later op de dag, in de loop van de avond, vinden er live muziek concerten en comedy shows plaats voordat je je bed induikt. Om vervolgens te ontwaken met een ontbijtje van Petit Deli, afgeleverd aan je hotel(voor-)deur. Zin in een ultieme hotelovernachting in Hotel Thuis? Hoef je alleen nog maar te boeken en dat kan hier! Oh en extra bonuspunt: huisdieren zijn toegestaan 😉

Home Suite Home