Nederland14 oktober 2022, door Gili Papier

Zelfs de meest kieskeurige honden worden blij van het hondenvoer Butternut Box

Nederland, 14 oktober 2022, door Gili Papier

Zelfs de meest kieskeurige honden worden blij van het hondenvoer Butternut Box

Wist je dat er rond de 1.7 miljoen hondeneigenaren zijn in Nederland. Die allemaal het beste willen voor hun trouwe viervoeter. Het uitkiezen van het beste voer is dan ook best een klusje: Blikvoer, brokjes, vega of toch niet? De keuze is reuze als het op hondenvoer aan komt. Daarnaast heeft iedere hond (groot, middel, klein) een andere voedingsbehoefte. Butternut Box saves the day, want het hondenvoermerk, zorgt voor een uitgebalanceerde maaltijd waar iedere viervoeter van smult.

 

Simpel? Yes sir! Zo stel je een abonnement samen: Vertel binnen een paar minuten iets meer over je hond via de website van Butternut Box, vervolgens stellen zij het beste voedingsschema op en berekenen ze direct de prijs. Ze bereiden iedere maaltijd op maat en brengen ze ook nog eens om de paar weken de samengestelde box bij je thuis. Het abonnement is zo flexibel dat je het op ieder moment kunt wijzigen, pauzeren of annuleren.

 

En wat staat er op het menu van jouw hond? Denk aan een Beef It Up, Chicken You Out, Salmon To Love, of een Wham Bam Lamb. Klinkt yummie, is het ook! Daarnaast zijn er ook vegetarische opties zoals de Ready Steady Veggie en genoeg tussendoortjes om uit te kiezen.

 

Butternut Box, is your way to go als het op dierenvoeding aankomt.

Butternut Box bereidingswijze

Butternut Box bereidingswijze

 

Butternut Box maakt verse hondenmaaltijden. Geen brokken, voer uit blik of rauw voer dus. Vers hondenvoer met een hoge kwaliteit aan ingrediënten, langzaam gegaard en heel snel ingevroren.

Zo blijft al het goeds bewaard, en komt er geen narigheid of conserveermiddelen aan te pas. Dat is een fijn idee. Je kunt kiezen uit tien maaltijden die bestaan uit hoogwaardige proteïne (vlees, vis, vegetarisch en zelfs vegan), groenten, en soms wat fruit of kruiden. Alle maaltijden zijn hypoallergeen en graanvrij, dus dat is handig voor een hond met allergieën.

Het keukenteam draagt met veel aandacht zorg voor samenstelling van de maaltijden. Ze zijn niet alleen super smaakvol, ze moeten ook de juiste balans van vitaminen en mineralen bevatten, zodat ze geschikt zijn voor alle honden en in alle levensfasen.

Fun fact: 65% van de honden in het Verenigd Koninkrijk en Nederland hebben overgewicht. Butternutbox wil dit probleem graag aanpakken. Daarom stellen ze elke maaltijd perfect samen volgens de dieetwensen van alle Butternutters.

Daar wordt iedere hond blij van

Daar wordt iedere hond blij van

Drukke baan een privéleven en ook nog zorgen van voor je hond? Poehh! Dat is best veel. Maar met een abonnement bij Butternut Box hoef je over de voeding van je viervoeter niet meer na te denken. Je krijgt (eens per maand) een Butternut Box in perfecte porties bij je thuis gestuurd.

Perfecte porties, want iedere box is op maat samengesteld en bevat daarom de juiste aantal calorieën vitaminen en mineralen voor jouw hond.

Wil jij ook Butternut Box proberen? Je krijgt nu via deze link: 50% korting op je eerste box.