Nederland, Den Haag4 oktober 2022, door Gili Papier

Een hotelnacht met je huisdier bij Hotel Pistache, ingericht door MADE.COM

Nederland, Den Haag, 4 oktober 2022, door Gili Papier

Een hotelnacht met je huisdier bij Hotel Pistache, ingericht door MADE.COM

Een hotelnacht met je huisdier? Yes please. Als niet alleen jij, maar ook je trouwe viervoeter wel een vakantie of mini-break kan gebruiken, is dit het perfecte uitje. Ter ere van Werelddierendag heeft Hotel Pistache in Den Haag in samenwerking met MADE.com en Barts Boekje één van hun mooiste kamers, de royal suite, omgetoverd tot een paradijs waar zowel de baasjes als de honden (en katten) vanaf vandaag meer dan welkom zijn.

 

Met leuk detail: Je hoeft geen hondenvoer mee te nemen, want Butternut Box  zorgt voor de lekkere tussendoortjes. Wil je met je viervoeter de duinen in, het strand verkennen? No problem! Een elektrische Cargoroo bakfiets staat voor jullie klaar. Dus dierendag of niet, wij willen op reis en nemen mee...onze hond of kat.

Ik ga op reis en neem mee: mijn huisdier!

Ik ga op reis en neem mee: mijn huisdier!

Oh Oh Den Haag, de mooiste stad achter de duinen. Niet alleen knap, groen en een fijne stad om te verblijven, maar ook nog eens heel diervriendelijk. Op steenworp van Hotel Pistache ligt Haagsche bos en een paar kilometer verder al het (Scheveningse) strand waar honden heerlijk kunnen ravotten.

Vervoer nodig? We got you covered! Want de elektrische Cargoroo bakfiets leent zicht uiterst goed om zowel de familie als je geliefde viervoeters in te vervoeren.

Terug naar de dog proof suite: Verwacht een stijlvol én comfortabele suite, ingericht met de mooiste items van MADE. Van zachte dekens tot on-trend hondenmanden.

* Ben je de lievelingssnacks van je hond vergeten? Geen probleem. Butternut Box zorgt dat er altijd een lekkere snack of maaltijd voorhanden is.

It's a doggie dog life

It's a doggie dog life

In het trendreport dat binnenkort door MADE.com gepubliceerd wordt, staat dat huisdiereigenaren meer dan ooit op zoek zullen gaan naar woningen, meubels en thuisdiensten die prioriteit geven aan het welzijn van hun huisdier. Steeds vaker ontstaat ook de behoefte aan een diervriendelijk appartement of hotelkamer.

Dus om aan die wens te voldoen is op initiatief van MADE.com in samenwerking met Hotel Pistache deze dog proof suite ingericht. Waar zowel honden als eigenaren heerlijk kunnen genieten van een kleine mini-break.

Reserveren? Dat kan kan op basis van beschikbaarheid bij Hotel Pistache