11 juni 2016, door Maartje

het Hoofdgerecht, Amsterdam – 9 t/m 12 juni

11 juni 2016, door Maartje

het Hoofdgerecht, Amsterdam – 9 t/m 12 juni

Moest je 'vroeger' nog een paar euro betalen om het terrein van Het Hoofdgerecht - het altijd leuke Stenen Hoofd op een dribbelafstandje van het Centraal Station in Amsterdam - op te mogen, is dat dit jaar lekker afgeschaft. Het is namelijk feest aangezien het Hoofdgerecht vijf jaar bestaat. En dat wordt gevierd! Het Hoofdgerecht is sowieso een feest voor groot met dank aan al het lekkers uit de foodtrucks en alle dagen muziek en optredens.

Let vooral op de vrijdag (10 juni) als er lopend Straattheater gepland staat, Goochelaar Rogier aanwezig is, De Liefdeskaravaan ook van de partij is, net als vuurartiest Ian Engai, en de zondag (12 juni). Die dag o.a. Ome Adje's Grote Muziekshow, kindertheater Kiko Clown en de No Food Waste Workshops.

Maar ach, alle dagen is er sowieso voor een zweefmolen gezorgd, voor een opblaasglijbaan en Innocent Drinks. Kleine- en grotere kinderen kunnen hun grote energie kwijt op het springkussen, zijn er verrassende (kook)workshops, is er interactief theater en kun je LEVEND tafelvoetbal spelen.

Locatie: Het Stenen Hoofd, Amsterdam. Entree: GRATIS. Gebruik eigen consumpties is NIET toegestaan. Betalen: Betaling met muntjes. Muntjes kunnen met pin en cash gekocht worden. Openingstijden: Donderdag 9 juni van 16:00 - 23;00, vrijdag 10 juni van 13:00 - 23:00, zaterdag 11 januari 13:00 - 23:00 en zondag 12 januari 13:00 - 22:00.

Ook een goed idee, ook hetzelfde weekend (en het weekend erna), ook in Amsterdam én bovendien ook een feest voor met de mini: Het Bacchus Wijnfestival