3 oktober 2015, door Maartje

HOOP TE KOOP, Amsterdam

3 oktober 2015, door Maartje

HOOP TE KOOP, Amsterdam

GEZOCHT: DONATIES! En vervolgens: KOPERS met keiharde knaken. En Rap. Want ja, hoewel wij geloven dat niet iedere mediatool zich leent voor het delen van vreselijkheden in de wereld (er moet ook luchtigheid zijn voor de hoognodige afwisseling, want nee, dat jij het geluk hebt niet te hoeven vluchten en soms gewoon een nieuwe kleer wil, betekent niet dat je blind bent of je afsluit voor problemen. Afijn, daar gaat het hier op deze site dus niet over), valt een initiatief dat smaak EN een steengoed doel combineert, alleen maar knetterhard toe te juichen. Voila, HOOP te KOOP is zo’n initiatief. Op zondag 25 oktober organiseren de mensen achter HOOP te KOOP een high fashion benefiet verkoop in de Amsterdamse Studio Pistache. Kleding, kunst, fotografie, interieur, accessoires en meer – eigenlijk alles wat de een kwijt wil en een ander – hoogstwaarschijnlijk – wil hebben.

25 oktober dus, en tot die tijd zoekt de organisatie nog donaties van mooi spul via stylisten, fotografen, kunstenaars, merken, winkels, productontwerpers, BN’ers (want dat dat jaagt de prijzen zo lekker op, en dat mag gewoon schaamteloos) maar een waardevolle dienst met een minimale waarde van € 50,- (bijvoorbeeld), is ook meer dan welkom. And so on! 

Mocht het nog niet duidelijk zijn: de gehele opbrengst gaat naar Stichting Bootvluchteling. Donaties kunnen aangemeld worden via hooptekoop@gmail.com. Dus: HOOP te KOOP