Nederland, Den Haag11 juni 2022, door Iben Dekker

Hotel Cove Den Haag

Nederland, Den Haag, 11 juni 2022, door Iben Dekker

Hotel Cove Den Haag

Oh Oh Den Haag, de stad waar zelfs echte Amsterdammers van toe kunnen geven hoe mooi het er is. Niet alleen is Den Haag de politieke hoofdstad van Nederland, het is de perfect stad voor een klein weekend weg. Doen! Onlangs deden we het zelf ook en goed; middenin het centrum sliepen we bij Cove. Hotel Cove - Centrum in Den Haag heeft haar deuren geopend als allereerste vestiging in Europa. Cove, gevestigd in de UK, is een hospitalityketen die zich specialiseert in service-appartementen en valt onder extended stay hospitality leider Edyn. Toen we zeiden middenin het centrum, bedoelden we dat ook echt; Cove ligt namelijk aan de Grote Marktstraat (dit is de grote winkelstraat van Den Haag) en is gevestigd in het iconische gebouw De Passage. Het hele hotelconcept is ontworpen met in het achterhoofd de moderne reiziger en is daarom geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar een ruime, comfortabele plek met alles wat je nodig hebt.

Hotel Cove - Centrum Den Haag

Hotel Cove - Centrum Den Haag

Alles wat je nodig hebt? Ja hoor we vertellen het je. Cove is een next generation serviced apartment-merk, ontstaan als antwoord op de behoefte aan een ander soort accommodatie wanneer de grens tussen werk en privé klein is. Cove werd in juni 2021 gelanceerd en heeft verschillende locaties in Groot-Brittannië, waaronder Londen en Liverpool. Den Haag is dus nog een groentje, maar misschien wel de hipste van allemaal. Cove Den haag beschikt over 121 appartementen waaronder 112 studio-appartementen, 6 grote studio-appartementen en 3 rolstoeltoegankelijke studio-appartementen. Allemaal met een queensize bed, smart-tv, snelle privé-wifi en volledig uitgeruste keukens. Verder is er een lobby met stijlvolle lounge en verschillende flexplekken (dit is misschien wel ons lievelingsdeel), een 24-uursreceptie, gemeenschappelijke wasruimte, parkeergelegenheid en fietsverhuur. Zie je wel: alles we je nodig hebt.

Over het fijne verblijf bij Cove kunnen we je niet heel veel meer vertellen dan: go see for yourself. Maar dat Cove gevestigd zit tussen alle winkels, om de hoek van alle leukste restaurants en op fietsafstand van het strand, is toch heel mooi meegenomen. Zo zitten er op de gezellige Grote Markt aan het einde van de straat zitten ook veel goede restaurants en leuke cafés. Het Museumkwartier ligt om de hoek en het strand op fietsafstand. Overnacht je bij Cove – Centrum voor zaken? Met het openbaar vervoer ben je in tien minuten in het business district. Voor reis of voor werk of voor wanneer je een wat ruimere kamer wilt met alles wat je nodig hebt.

Meer informatie of boeken? Zie de website.

 

 

When in Den Haag, is een dagje strand in Scheveningen natuurlijk niet te missen. Vanaf Cove een kwartier met OV en hoppa je bent er. Waar je precies moeten wezen?

Hier: de leukste strandtenten in Scheveningen op een rijtje.