Nederland, Den Haag18 februari 2018, door Maartje

Hotel Pistache in Den Haag is het jong-cool-boetiek-hotel waar je wilt zijn

Nederland, Den Haag, 18 februari 2018, door Maartje

Hotel Pistache in Den Haag is het jong-cool-boetiek-hotel waar je wilt zijn

Oh oh Den Haag, wat mogen we je graag. Mocht je je erin gaan verdiepen, dan valt je vast op dat Den Haag eigenlijk niet zo gek veel eigentijdse (jong-cool-boetiek) hotels kent. Klopt, toch? En dus be-applaudisseren we sinds dag 1 het nieuwe Hotel Pistache.

 

Eigenaressen van het jonge Hotel Pistache in Den Haag, Florianne en Catheleijne, hebben beiden een achtergrond in interieurontwerp. Dat zie je en dat voel je. In 2018 is heel de boel volledig gerenoveerd tot het knappe Pistache Hotel zoals het nu is. Elke suite is anders - in totaal zijn het er 9. 'The comfort of home combined with the feel and luxury of a hotel‘. Zelfs de kleinste suite is een stuk groter dan de gemiddelde studentenkamer. Een gezamenlijke lobby is er niet, net zo min als een druk restaurant. Rust, ruimte en een luxe boetiek gevoel zijn hier de kernwaarden. Well, goed gelukt.

Hotel Pistache

Hotel Pistache

De ideale locatie tijdens je getaway in Den Haag. Want: in de buurt van het strand, waar je maar al te graag komt om lekker uit te waaien. En in de buurt van het centrum waar je o zo lekker kunt rondslenteren, winkels in en uit loopt en neerstrijkt voor alle maaltijden, happen en drankjes van de dag.

 

Knappe en comfortabele suites met genoeg ruimte voor iedereen. En inderdaad geen receptie hier, heb je ook helemaal niet nodig want in je suite staat gewoon een bank op je te wachten, een goed bed, knappe lampen, warme kleden en zelfs in sommige suites zelfs een keuken waarin je helemaal los kunt gaan, of niet. Dat moet je zelf maar bepalen, ha.

Hotel Pistache