Nederland, Amsterdam1 juni 2017, door Maartje

MaMa Kelly Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 1 juni 2017, door Maartje

MaMa Kelly Amsterdam

Herinnert u zich het MaMa Kelly pop-up festijn 2 jaar gelee in de Amsterdam RAI nog? Dat geschiede tijdens de Horeca en hier bij Bart HQ staat het in het geheugen gegrift. We stonden vooraan, werden in de watten gelegd, kregen alles wat we in Den Haag - bij de 'echte' MaMa Kelly - ook kregen en toch konden we op de fiets naar huis. Nah!

Toen was er al sprake van een Amsterdamse locatie voor het Haagse kip- en kreeftrestaurant (of hadden we dat zelf verzonnen? #wishfulthinking) en toch hebben we er nog zeker 2 jaar op moeten wachten. Maar het is zo ver hoor! Beste mensen, MaMa Kelly Amsterdam is coming. For realz. Niet in de RAI, wel in Amsterdam Zuid en evengoed in een grote bekende evenementenlocatie. Mama Kelly Amsterdam gaat namelijk huizen in het Olympisch Stadion. Inderdaad, op de ruime 100 vierkante meter waar al verschillende zaken hen voorgingen. Dikke kans dat MaMa Kelly (wel) gaat shinnen daar, niet in de minste plaats omdat de heren achter het concept ruimschoots bewezen hebben dat hun restaurant voor velen genoeg reden is om zich naar een ietwat gekke/ verre uithoek te bewegen (in Den Haag zit MaMa Kelly op de Binckhorst, een industrieel terrein buiten het centrum)

As we speak wordt er getekend, geschetst, getimmerd en geschilderd voor een MaMa Kelly 2.0. De bekende MaMa Kelly looks worden namelijk zeer zeker niet vanuit Den Haag overgevlogen. Welnee. De mannen - verantwoordelijk voor verschillende horeca-looks die zij creëren onder de vlag De Horeca Fabriek (een interieurontwerp- en conceptbureau voor cafés, restaurants en kroegen) - hebben het namelijk onderhand 'wel weer gezien' met het bekende industriele vintage stijltje. In Amsterdam moet MaMa Kelly helemaal anders, zo werd bedacht. "Het interieur wordt een statement”, aldus Rambaldo, een van de eigaren. We dikke vette like. En we wachten met smart tot september want dan is het D-day voor MaMa Kelly Amsterdam. Mama Kelly Den Haag