1 november 2017, door Maartje

House of Watt

1 november 2017, door Maartje

House of Watt

Bij binnenkomst weten we meteen, hier gaan we vaker en in verschillende samenstellingen onze neuzen laten zien. Bij House of Watt kun je namelijk aankloppen voor brunch met de complete familia, maar met hetzelfde gemak drink je er met vrienden een goede borrel. Of je blijft plakken voor de daghap. Aan de lange keukentafels is het hier ‘s avonds eten wat de pot schaft en dat varieert van curry tot hutspot tot pasta. Geen zin in een verrassing op je bord, check dan vooraf even de Facebookpagina van Firma Potschaft. (https://www.facebook.com/firmapotschaft/)

Barts Boekje - House of Watt Amsterdam 2

Bij House of Watt rijd je zonder problemen je buggy naar binnen, kun je je koter verschonen op de toiletten en staat een bak speelgoed waar je kleintje wel even zoet mee is. Houd er alleen wel rekening mee dat hier doordeweeks ook veel mensen zitten te studeren of flexwerken in het stiltegebied één trap omhoog.

Hoewel je hier van maandag tot en met vrijdag ook met je uk meer dan welkom bent, is House of Watt volgens de eigenaar toch vooral ‘oudervriendelijk’.

Barts Boekje - House of Watt Amsterdam 1_edited-1

In het weekend verandert de lobby van het voormalige hotel Casa 400 juist in een speeltuin voor studenten, buurtbewoners én gezinnen met jonge kinderen. Dan zijn er ook allerlei speciale activiteiten voor de mini’s zoals lampionnen knutselen (reminder: bijna Sint Maarten), kinderyoga, kookworkshops en vanaf half november voorstellingen in het theaterzaaltje.

House of Watt, James Wattstraat 73, houseofwatt.nl