27 oktober 2017, door Maartje

IMPS & ELFS Sample Sale

27 oktober 2017, door Maartje

IMPS & ELFS Sample Sale

Nog steeds, al jaren, een van de fijnste, mooiste, origineelste kindermerken uit eigen land: Imps & Elfs. Kan geen nieuwtje zijn... (en kijk anders maar eens naar de insta-feed van Carice van Houten: Imps & Elfs komt regelmatig voorbij voor de Look of the Day van zoontje Monte. En als het goed genoeg is voor Monte... Tsja)

Wat wellicht wél nieuws is, is dat Imps & Elfs binnenkort zijn befaamde, en hoogstwaarschijnlijk laatste (!) sample sale gaat houden! De horror. Meemaken-bijzijn dus.

Barts-Boekje- imps and elfs sample sale

Hoe en wat? Een Facebook-event zagen we nog niet voorbij komen, maar schijf 15 november in Haarlem en 19 november in Amsterdam alvast in je agenda en de houdt de Imps & Elfs facebookpagina in de smiezen voor het waar precies. Alle kleding verkocht tijdens IMPS & ELFS Sample Sale zijn in de maten 50 tm 164 cm.

Wie wat waar? Woensdag 15 november in de Lichtfabriek in Haarlem. van 9 tot 12 is de eerste shift, daarna wordt één en ander aangevuld en begint de 2e shift om 13.30 uur, tot 17 uur. DE leftovers komen nog een keer op tafel op zondag 19 november van 10 tot 17 uur.

ROUTE LICHTFABRIEK >    |   ROUTE CASCO >

Imps & Elfs Facebook