Nederland13 juni 2020, door Imara Milatz

Insight Beach, de heerlijkste city beach van Brabant (vanaf 1 juli)

Nederland, 13 juni 2020, door Imara Milatz

Insight Beach, de heerlijkste city beach van Brabant (vanaf 1 juli)

In de penarie omdat we misschien niet aan de middellandse zee gaan toeven aankomende zomermaanden? Welnee, die middellandse zee halen we gewoon hierheen! Een mega goed en waanzinnig plan, maar niet ons eigen idee... Een vijftal ondernemers was ons voor. No problemo, dan kunnen wij lekker aanschuiven (kwestie van lazy thoughts en laten we eerlijk zijn: een strandtent runnen is eigenlijk ook niet echt ons pakkie an). Wel is het het pakkie an van Robert Pietersen (Insight Events), Jozef Minkels (bouwbedrijf Minkel Montage), Bart Francois (Natuurzwembad De IJzeren Man), Pascal Ariëns (restaurant By Pascal) en Jeroen van Schie (De Conceptenmakelaar). Die vijf staken de koppen bij elkaar met een kakelvers stadsstrand als resultaat: Insight Beac. A place like no other.

 

Op Brabants grond, in Eindhoven om precies te zijn, werd een spin off van bekende beach clubs als Nikki Beach, Ushuaïa en Blue Marlin gemaakt. Voor de niet kenners onder ons betekent dat knaaaaapheid all over. Okeoke in enkele woorden is dat: luxe strandbedden, heerlijke drankjes, de beste bites en lekkere beats.

Beeld ter inspiratie - lees vooral verder en noteer alvast dat ze vanaf 1 juli open zijn.

Private beachin'

Private beachin'

Het allerlekkerste van Beach club Insight? Als je het ons vraagt is het de mogelijkheid om een luxe bed of speciale Cabana (doen we) voor twee personen claimen. Dan word je bij aankomst door één van de hostesses naar je plek gebracht. Talking about zelf verwennerij! Je kunt kiezen tussen een ticket voor de middag of avond, met maximaal 99 andere mensen. Waarom dat er niet één meer mag zijn, zal ons een worst wezen, want er zijn zullen we!

Wie beide dagdelen wil blijven, krijgt korting middels een day ticket. Een fles champagne van Moët & Chandon en een kleine goody bag zijn ‘on the house’. Het feest kan beginnen!

En er is een terras. Een zonovergoten terras moge wel gezegd worden. Bestellen doe je gewoon vanaf je bedje. Op de kaart staan bijzondere gerechten van top-chef Pascal Ariëns van restaurant By Pascal (Oosterhout). Denk aan frisse sushi, de beste oesters en kaviaar, king krab, kreeft of een luxe fruit de mer. Liever vlees dan vis? Geniet dan van een heerlijke minihamburger van Wagyu beef of een sappige entrecote met frietjes. Uiteraard staan er ook lichte bites zoals vers fruit en een aantal vegetarische gerechten op het menu. Wel zo lekker als de zon fel is en de honger pas in de late uurtjes optreedt.

Bij elk bedje (met zachte handdoeken!) hangen twee koptelefoons waarmee je kunt genieten van de lekkerste beats van Nederlandse top dj’s die live draaien vanaf het terras. De hele dag door worden de aanwezigen getrakteerd op spectaculaire optredens ondersteund met visuele effecten. ‘Ook de culturele sector zit te springen om weer aan het werk te gaan. Wij kunnen gelukkig weer talloze artiesten een betaalde plek bieden binnen de grenzen van ons concept. Daarnaast supporten we ook diverse landelijk bekende organisaties door een samenwerking op te starten. Dit project voelt als een grote kruisbestuiving en dat voelt goed’, aldus Van Schie.