14 januari 2022, door Maartje

Beste kijkbuiskinders, deze is voor iedereen met vierkante ogen: IZIPIZI Screen

14 januari 2022, door Maartje

Beste kijkbuiskinders, deze is voor iedereen met vierkante ogen: IZIPIZI Screen

Geen idee hoe het daar aan de andere kant van het beeldscherm gaat, maar wij hebben nog nooit zóveel naar een scherm gekeken als de afgelopen twee jaar. Of zijn het er inmiddels al drie? Who's counting. Punt is dat het scherm-staren real is en als je niet oppast, gaan je ogen er razend rap op achteruit. Gelukkig zijn er (aantrekkelijke) merken die daar een oplossing voor bedenken: in comes IZIPIZI Screen. Pardon? IZIPIZI? Dat is toch van die kinderbrillen? Klopt! En nu zijn er ook perfecte modellen voor op jouw eigen neus.

IZIPIZI Screen

IZIPIZI Screen

Gemiddeld spendeer je (let op!) zo’n zes uur per dag achter een scherm (OMG). Televisie, computer, smartphone, videospelletjes en meer van zulks. Het is niet echt verrassend dat je ogen niet per se beter worden van die blootstelling aan al dat blauwe licht. En ja, dat geldt ook voor je mini. We zeiden het al: in comes de IZIPIZI Screen-collectie die het blauwe licht (blauw/turquoise licht (zon- en dag verlichting) en blauw/violet licht (scherm- en ledverlichting) kan teveel inspanning van je oogspieren vragen) met maar liefst 40% filtert. En daarmee visuele vermoeidheid verminderd, migraine aanvallen kan voorkomen en je slaapcyclus beter reguleert. Kinderen zijn hier bovendien gevoeliger voor omdat hun lens het licht nog niet volledig filtert. Aha.

De Screen-collectie filtert dit licht dus en zoals je van IZIPIZI zomaar gewend kunt zijn, sla je ook geen (mode)flater met dank aan de te leuke modellen. Bovendien hebben de brillen flexibele pootjes zodat ze perfect op elk gezicht passen.

 

De Screen brillen voor volwassenen en kinderen zijn verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €30 via Izipizi.com