Nederland5 februari 2021, door Imara Milatz

Kan dat, mooie, betaalbare én goede kinderbrillen? Junior & Junior heeft ze

Nederland, 5 februari 2021, door Imara Milatz

Kan dat, mooie, betaalbare én goede kinderbrillen? Junior & Junior heeft ze

We kunnen het er allemaal over eens zijn; dé perfecte bril vinden, da’s geen kattenpis. Want niet iedereen is gezegend met een (zonne)brillen hoofd. Of is dat eigenlijk wel zo? 

Ook, of juist, voor de kids die de wereld nog volop aan het ontdekken zijn, is zicht zo belangrijk. En als je ogen je daarin belemmeren… Dan zetten we er een bril op! Wel een beetje een vlotte, als het even kan. Oké, doen we. Twee power vrouwen achter Junior & Junior, ontstaan uit een behoefte aan mooie, betaalbare én goede kinderbrillen (een combinatie die gek genoeg nog niet bestond), besloten dat gat in de markt te dichten. Nee, brillen zijn mooi en hartstikke nodig. De brillen van Junior & Junior, dan. Want bij gebrek aan echt toffe kinderbrillen, is Junior & Junior bij verre onze best kept secret. Al hoeft er ook maar eentje te zijn natuurlijk… 

Junior & Junior

Junior & Junior

Het begint immers allemaal bij comfort. Onze gevoelige kids raken maar snel overprikkeld van kriebelende truien, (te) strakke broeken, laat staan een te strakke (of losse) bril. Dat de kids ook picky zijn als het om het draagcomfort van de bril gaat, is een gegeven. Geef ze groot gelijk. Maar zoals overal geldt; comfort en looks zijn niet per se twee termen die we vaak samen zien. Zit de ene bril lekker, is de ander 10 keer mooier. Frustratie. 

Daar moest iets op te bedenken zijn, vonden de twee ervaringsdeskundigen met dit probleem, Jasmine en Marieke. Volgens hen is het allerbelangrijkste immers dat een kind zich geweldig voelt met een bril op zijn snoet. Niet meer, niet minder.

Alle soorten en maten

Alle soorten en maten

De brillen van Junior & Junior zijn stuk voor stuk knap. Vergeet roze plastic monturen en denk aan stijlvolle, betaalbare en zelf afstelbare exemplaren. Precies wat kinderen én hun ouders zoeken. Daar blijft het niet bij; de hypoallergene monturen worden met de hand gemaakt van ultra lichtgewicht titanium en bio-acetaat, oftewel acetaat vermengd met biologische, recyclebare grondstoffen. De unieke, zachte en buigbare oortips van siliconen zorgen voor draagcomfort. De hypo-allergene neuspads en scharnieren zijn gemaakt van titanium, ultra sterk en lichtgewicht. De glazen zijn altijd inclusief extra beschermende harde coating tegen krassen, anti-reflecterende laag en 100 procent UV-filter, voor een optimale bescherming van kinderogen.

Optioneel is een blauwlicht-filter, dat het blauwe licht van beeldschermen filtert: ideaal voor gamers en kleine Netflix-fans.

Try me box

Try me box

Het geniaalste van Junior & Junior? Marieke en Jasmine snappen als geen ander dat met het kroost in de winkel brillen passen, gelijk staat aan een mission impossible. Zodoende werd de try me box in het leven geroepen. Samen met je kleintje kies je een viertal brillen uit om te testen, deze wordt easy peasy voor je deur afgeleverd, zodat je in alle rust (wanneer de kleine eraan toe is) thuis lekker kan gaan passen. En showen, natuurlijk. Eenmaal een favoriet model gekozen, maakt Junior & Junior jouw tailormade bril en stuurt hem op. Relaxed én Covid-proof, indeed.

Junior & Junior