Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 22-05-2019
  • Amsterdam, Nieuw, pop-up, Winkelen

Het zonnetje in huis halen doe je bij de pop-up store van Coco Bonito

Het zonnetje in huis halen doe je bij de pop-up store van Coco Bonito

Het zonnetje in huis halen. Dat doen we natuurlijk maar wat graag. In huis, buiten huis, ja, overal waar we komen zetten we graag een zonnig, tierig, blijmoedig sfeertje neer. Op het terras doen we dat met een karafje wijn en kek parasolletje, op het lijf doen we dat met zwierige jurken, soepele sandalen en vooruit, liefst ook een goede zonnebril. Die zonnebril mag gerust een klassieker zijn, maar leuk ‘m dan wel op met een hip brillenkoord. Want dat kan. Heus. Kijk maar naar het vrolijke bohemian merk Coco Bonito.

Coco Bonito

Coco Bonito begon namelijk – inmiddels alweer zo’n 5 jaar geleden – met de ‘sunnycords.’ Touwtjes voor aan je bril die wél leuk zijn. Met fel gekleurde kwastjes, glimmend parelmoer, schelpjes of gewoon leuke motiefjes. Dat op een regenachtige dag je zonnebril nog steeds voor vrolijkheid zorgt, dat idee.

Nou goed, inmiddels is Coco Bonito meer dan alleen je nieuwe favoriete adres voor brillenkoordjes. Ze hebben namelijk ook sandaaltjes, buideltasjes, pouch bags, haarclips (bijpassend bij je koordje), beach towels en een piepkleine kledingcollectie. Zeg maar met alle kleurrijke items van Coco Bonito haal je het zonnetje in huis, waar je ook bent. En wat ze ook hebben? Een pop-up, van 10 tot en met 16 juni op de Gerard Doustraat 76. Zoek je nog opvallende eyecatchers voor je aankomende stranddag of festivalletje? Koekoek, Coco Bonito!