22 december 2021, door Barts Boekje

Het zonnetje in huis halen doe je met de brillenkoorden van Coco Bonito

22 december 2021, door Barts Boekje

Het zonnetje in huis halen doe je met de brillenkoorden van Coco Bonito

Het zonnetje in huis halen. Dat doen we natuurlijk maar wat graag. In huis, buiten huis, ja, overal waar we komen zetten we graag een zonnig, tierig, blijmoedig sfeertje neer. Op het terras doen we dat met een karafje wijn en kek parasolletje, op het lijf doen we dat met zwierige jurken, soepele sandalen en vooruit, liefst ook een goede zonnebril. Die zonnebril mag gerust een klassieker zijn, maar leuk ‘m dan wel op met een hip brillenkoord. Want dat kan. Heus. Kijk maar naar het vrolijke bohemian merk Coco Bonito.

Coco Bonito

Coco Bonito

Coco Bonito begon namelijk – inmiddels alweer zo’n zeven jaar geleden – met de ‘sunnycords.’ Touwtjes voor aan je bril die wél leuk zijn. Met fel gekleurde kwastjes, glimmend parelmoer, schelpjes of gewoon leuke motiefjes. Dat op een regenachtige dag je (zonne)bril nog steeds voor vrolijkheid zorgt, dat idee.

Nou goed, inmiddels is Coco Bonito meer dan alleen je nieuwe favoriete adres voor brillenkoordjes. Ze hebben namelijk ook sandaaltjes, buideltasjes, pouch bags, haarclips (bijpassend bij je koordje), beach towels en een piepkleine kledingcollectie. Zeg maar met alle kleurrijke items van Coco Bonito haal je het zonnetje in huis, waar je ook bent. Zoek je nog opvallende eyecatchers? Koekoek, Coco Bonito!