19 mei 2022, door Nina van Hilst

Jules Coffee & Concept in Haarlem, voor koffie en kinderkleding

19 mei 2022, door Nina van Hilst

Jules Coffee & Concept in Haarlem, voor koffie en kinderkleding

On-Nederlands qua looks, Italiaans qua koffie flavour en gewoon Hollands gezellig. Het nieuwe en knappe Jules Coffee & Concept in Haarlem is een nieuw favorietje in Haarlem. Voor goede koffie, smakelijke pastries en een klein plukje kinderkleding en cadeautjes. Hoi Haarlem!

 

Waar vind je de mooiste fashion en interieur winkels van Haarlem?

Jules Coffee & Concept

Jules Coffee & Concept

Samen reisden Renwe Jules en Linda Tol heel de wereld over en bezochten de mooiste horecazaken. Terwijl ze in Milaan woonden werd de koffieliefde nog extra aangewakkerd. Eenmaal gesetteld in Haarlem werd het tijd voor een eigen coffee place waar alle inspiratie en liefde in samen komt. Het karakteristieke hoekpandje aan het Spaarne kreeg een bijzonder interieur. Veel ronde vormen, stijlvol wit met hout, een bar en de muur behangen met kiezels, de oude planken vloer en prachtige stoeltjes. Een uitnodigende mix van design, natuurlijke materialen en een verwelkomend gevoel. Om het af te maken handgemaakte keramieken kopjes, mooie houten onderbordjes en glaasjes water on the side.

Jules is een plek waar ze een vlekkeloos bakje koffie serveren terwijl je je lekker thuis kunt voelen. En als je er dan toch bent en je hebt kinderen, neefjes of nichtjes, kijk dan even in het concept-hoekje. Met daar een kleine selectie kinderkleding (fijne stoffen, oversized fits, handmade en Koreaanse merkjes) en gifts (waaronder het leuke PlanToys). Er is dus een kansje dat je met meer dan koffie en een cinnamon bun naar huis gaat. En dat vinden we helemaal ok. Welkom Jules!

Jules Coffee & Concept