Nederland, Haarlem21 mei 2024, door Nina van Hilst

Jules Coffee, Concept en Bakery in Haarlem

Nederland, Haarlem, 21 mei 2024, door Nina van Hilst

Jules Coffee, Concept en Bakery in Haarlem

On-Nederlands qua looks, Italiaans qua koffie flavour en gewoon Hollands gezellig. Twee jaar geleden opende het knappe Jules Coffee & Concept in Haarlem en werd meteen een favorietje in Haarlem. Voor goede koffie, smakelijke pastries en een klein plukje kinderkleding en cadeautjes. Na een succesvolle start pakt het team door naar Jules 2: eind mei opent om de hoek Jules Bakery. Hier gaat het team zelf bakken en we kunnen het lekkers uit de oven al ruiken.

 

Waar vind je de mooiste fashion en interieur winkels van Haarlem?

Jules Coffee & Concept

Jules Coffee & Concept

Samen reisden Renwe Jules en Linda Tol heel de wereld over en bezochten de mooiste horecazaken. Terwijl ze in Milaan woonden werd de koffieliefde nog extra aangewakkerd. Eenmaal gesetteld in Haarlem werd het tijd voor een eigen coffee place waar alle inspiratie en liefde in samen komt. Het karakteristieke hoekpandje aan het Spaarne kreeg een bijzonder interieur. Veel ronde vormen, stijlvol wit met hout, een bar en de muur behangen met kiezels, de oude planken vloer en prachtige stoeltjes. De gezellige klanten namen de sfeer mee en Jules werd al snel een plek waar je je thuis voelt.

Jules Bakery

Jules Bakery

Met die klanten die langer bleven plakken – kletsend of met de laptop aan het werk – kwam ook de behoefte aan een uitgebreider menu. Het team ging van twee naar drie eigenaren en samen durfden ze de uitdaging aan om zelf te gaan bakken. Er werd geklust, geleerd, gebakken en geproefd. En bijna – eind mei, misschien begin juni – gaat Jules Bakery open.

Heb je kinderen, neefjes of nichtjes, kijk dan even in het concept-hoekje van Jules. Met daar een kleine selectie kinderkleding (fijne stoffen, oversized fits, handmade en Koreaanse merkjes) en gifts (waaronder het leuke PlanToys). Er is dus een kansje dat je met meer dan koffie en een cinnamon bun naar huis gaat. En dat vinden we helemaal ok. Welkom Jules!

Jules Coffee & Concept