Nederland, Haarlem29 augustus 2021, door Imara Milatz

Nieuw: Mooie Boules is gearriveerd in Haarlem

Nederland, Haarlem, 29 augustus 2021, door Imara Milatz

Nieuw: Mooie Boules is gearriveerd in Haarlem

Naar de St. Bavo en naar het Teylers en daarna naar het Spaarne. Want daar, waar je met de zomerse zonnestralen neerploft op het stadsstrand van de Oerkap, langs de kade onder diezelfde naam - De Oerkade, heeft een volgende vestiging van Mooie Boules haar deuren geopend. That's right, de Amsterdamse, Rotterdamse en Delftse succesverhalen leiden tot de komst van de jeu-de-boulesbaan (maar vooral super lekkere plek, want lekker eten én lekker drinken) naar het Haarlemse. Bienvenue, Mooie Boules.

Mooie Boules Haarlem

Mooie Boules Haarlem

Eten, boulen en borrelen, de drie dingen waar je ons voor wakker mag maken én waarvoor je te allen tijde terecht (kan) kon bij Mooie Boules, in één van hun Jeu de Boules foodhallen. Dat feest begon in Amsterdam, was een instant succes en breidde zich met vestigingen in Rotterdam, Delft en Eindhoven (en veel meer locaties) rap uit over Nederland.

Succesverhalen verdienen een uitbreiding: drie snuggere Haarlemmers besloten Mooie Boules naar hun ‘eigen’ stadje te trekken. Hoog tijd dat het concept ook Haarlem op stelten zou komen gaan zetten. En wel aan de Oerkapkade, op het Haarlemmer Stroomterrein mét Haarlemse partners in crime: Uiltje- en Jopenbier (maar natuurlijk) en eten van Fishbar Monk en Roast Bistro Bar.

En the rest is history.

Mooie Boules