24 maart 2020, door Maartje

Meeting Room East Village wordt tijdelijk ‘Home away from Home Office East Village’

24 maart 2020, door Maartje

Meeting Room East Village wordt tijdelijk ‘Home away from Home Office East Village’

Het is een lastige: 1) we blijven thuis, de kids ook. 2) Dat de economie een gigantische klap heeft gekregen (and it's still going on natuurlijk) is een feit. Dus willen we (moeten we!) waar mogelijk wél blijven werken. Het is geen vakantie he lieve mensen. Let's keep this thing rolling', waar dat kan. En hoewel er tegenwoordig heel veel digitaal kan, is thuiswerken met een handjevol gillende kids een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Dus doet ook Merel, eigenaresse van het hele fijne en hele fraaie Meeting Room East Village, aan de oostkant van Amsterdam, een duit in het zakje: je kunt de werkruimte(s) tijdelijk voor een prikkie huren, voor een paar uur ongestoord werken uit huis, en toch afgezonderd.

Voor 29 euro kun je nu tijdelijk, zolang als dat nodig is en dus in elk geval tot 6 april 2020, een dagpas aanschaffen om een van de twee werkplekken van Meeting Room East Village, incl. koffie/thee, te huren. Twee smaakvolle ruimtes die van alle business gemakken zijn voorzien. Er hangt een groot 75′ inch beeldscherm en staat er een krachtige Marshall bluetooth box, en ook aan de kleine details zoals markers, post-it’s, whiteboard en flipchart is gedacht. Natuurlijk is ook alles geregeld voor die niet te missen video calls. Je hebt een eigen keuken (dus je hoeft de deur ook daar echt niet uit), je parkeert voor de deur en je checkt contactloos in.

Ook belangrijk: beide ruimtes hebben veel, heel veel daglicht, planten en sfeervolle details. Meeting Rooms East Village ligt in een rustige zijstraat net achter de ring A10 in Diemen, nog geen twee minuten verwijderd van Amsterdam-oost, maar dan zónder torenhoge parkeertarieven. Het is zelfs gratis. Bam!

Kijk even op de site wat er nog meer aanwezig is, en schaf een (of meerdere) dagpassen aan. Werkse!

Meeting Room East Village (a.k.a. Home away from Home Office East Village)