16 november 2017, door Maartje

Opening Expositie Kat Klerks @ The Hoxton 19 NOV

16 november 2017, door Maartje

Opening Expositie Kat Klerks @ The Hoxton 19 NOV

Oooohhh wij zijn verliefd! Nee maar echt. En wel op de schilderijen van Katrina (ofwel KAT) Klerks. Love at first sight was het, we kunnen er niks anders van maken... Ze is nog maar net ruim een jaar bezig met schilderen, maar wij zeggen: een natuurtalent is het. Multitalented zelfs: voor het schilderen blonk ze al op andere vlakken uit. Je zou haar bijvoorbeeld kunnen kennen van het populaire bikini merk 'Bikinibiza' dat ze jaren geleden opzette. Maar momenteel is het dus schilderen wat KAT's klok slaat. Worden we blij van. Haar expressionistische stijl is cool en tegenlijk bijna poëtisch. Haar grote, geometrische abstracte schilderijen vormen een contrast met de verfijnde lijntekeningen in haar bijna Picasso-achtige kleinere portretten. Juist de combinatie van deze verschillende technieken en het contrast binnen haar eigen werk een en ander zo spannend.

katklerks2

1 ding is zeker: wat voor puinhoop je zelf ook van je interieur maakt, KAT's werk geeft het gegarandeerd een oppepper. De oplettende kijker weet dat haar werk al op verschillende plekken te bewonderen is. O.a bij de Amsterdamse hotspot Morgan & Mees, The Hoxton Hotel, Libertine cafe cafe en zelfs in Maastricht bij conceptstore Le Marais Deux hadden ze haar talent al eerder in de smiezen.

katklerks3

En deze maand heeft KAT haar allereerste echte expositie, en wel in The Hoxton Hotel in Amsterdam. Op zondagmiddag 19 november a.s. is de opening en tot eind januari is haar werk te bewonderen (en tevens te koop voor ook nog eens best reasonable prijzen).

Nog meer goed nieuws: iedereen is van harte uitgenodigd op haar opening! Grijp dus nu je kans en meld je hier z.s.m. aan en dan ben jij one of the lucky few die zondagmiddag a.s. tussen 13h en 15h in The Hoxton staat te proosten op KAT's allereerste vernissage. Wedden dat ook jij dan in Katzwijm valt...

KAT Klerks

Liefs, Maud