2 september 2015, door Maartje

KEE & KEE KIEKEN Lonneke & Iwan

2 september 2015, door Maartje

KEE & KEE KIEKEN Lonneke & Iwan

Barts-Boekje-Lonneke 2
Barts-Boekje-Lonneke 3
Barts-Boekje-Lonneke 4
Op maandag (want dat begint zo lekker de week) kijken we mee met de foto’s van (o.a.) fotografieduo Kee & Kee, genomen tijdens echte bruiloften en dus het naslagwerk voor iemands echte plakboek. In de categorie ‘smullen’, als je het ons vraagt. Ideeën bietsen mag!

Lonneke en Iwan wonen in Amsterdam en bedachten dat het wel eens dondersleuk zou zijn om hun huwelijk op verschillende plekken door de stad te vieren. En zo geschiede (hoewel er aangekleed werd bij Lonneke's ouderlijk huis, niet in Amsterdam, kniesoor die er op let). De ceremonie later op de dag werd gehouden in de (beeldige!!) Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord: een grote kerk met veel licht waar na ceremonie buiten geborreld werd, met  taart, what else. Hoewel dat dus heus niet zo vanzelfsprekend is want een bruidstaart is nogal een last op je budget. Maar waar een wil is... Lonneke en Iwan vroegen gewoon hun gasten zelf een taart mee te nemen, creeeren een taart-stand en het werd toe-tasten maar. Top-tip, als je het ons vraagt.
Next stop: het diner bij Macy's in het oude Haarlemmermeerstation. Ook een top-tip want hoewel een 'echte trouwlocatie' (das soms niet zo origineel) voelt Macy's juist wel heel origineel en je kunt er bovendien binnen-buiten zitten op de veranda (bij slecht weer komer er heaters en een tent). En  - alweer zooo leuk - op het menu niks ingewikkelds: hamburgers. De goeie. Met vooraf voor het bruidspaar en een klein clubje lieve mensen een ijsje van het IJscuypje. Like. Terug naar het o zo fotogenieke Macy's dankzij de oude trams en gekleurde garagedeuren - typisch momentje voor Kee & Kee, uiteraard. Om daarna - en grande publiek (de avond-feestgasten) - een rentree te door in een oude tram voor te rijden bij Macy's. Laatste (budget) tip: feesten met muziek van een gezellige, niet al te flauwe studentenband van jonge gappies. Willen we ook. Kee & Kee