7 september 2015, door Maartje

Kee & Kee kieken Rosemarijn & Nick

7 september 2015, door Maartje

Kee & Kee kieken Rosemarijn & Nick

Barts Boekje - Roos & Nick 2
Barts Bruiloft - Roos & Nick 3
Barts Bruiloft - Roos & Nick
Barts Bruiloft - Roos & Nick 4
Iedere maandag (want dat begint zo lekker de week) meekijken met de foto’s van (o.a.) fotografieduo Kee & Kee, genomen tijdens echte bruiloften en dus het naslagwerk voor iemands echte plakboek. In de categorie ‘smullen’, als je het ons vraagt. Ideeën bietsen mag!
Roos, van het nieuwbakken bruidspaar Roos & Nick, begon haar bruiloft goed met een aankleed'feest' (haar feestje, zonder man nog), in de bruidssuite van Grand Hotel Karel V in Utrecht waarna ze haar husband-to-be pas voor het eerst die dag zag op de trouwloactie, het Centraal Museum van Utrecht (! #alleskan). Wie wel eens in het museum is geweest, weet dat het pand een fantastische binnentuin heeft, tussen het museum en de Nicolaikerk in; een oase hartje Utrecht. En dan heb je dus helemaal niet zoveel meer nodig (locatie, locatie, locatie, just saying). Alleen wat gekleurde veldbloemen. Want: altijd veldbloemen. Het museum en alles wat daarbij hoort is groot genoeg voor een bruiloft op 1 stek: een plekje voor de ceremonie, de receptie, eten (aan een lange tafel vol in de zon, best wel perfect) - allemaal zo gevonden en ingedeeld. Steeltip: als afsluiter van het diner, en als voorproefje voor het feest (dat daarna los ging in de binnenzaal van het museum), kwam de band alvast aan tafel tijdens zonsondergang. Wat ten eerste supergezellig was (is!) en ten tweede was het de perfecte oppepper (screw de after-dinner-dip) voor het feest.
De foto's werden voor het grootste deel gemaakt op de binnenplaats van het Centraal Museum maar Kee & Kee doken met Roos * Nick ook nog even een parkje in de buurt in. 
Meer zien? Voila: Kee & Kee