Nederland25 november 2022, door Isa de Laat

Weekendtip: kerstmarkt van LINDA. bij Batavia Stad op zaterdag 17 & zondag 18 december

Nederland, 25 november 2022, door Isa de Laat

Weekendtip: kerstmarkt van LINDA. bij Batavia Stad op zaterdag 17 & zondag 18 december

De tijd van cadeautjes scoren en kerstmarkten is weer aangebroken. En zoals het lijstje met leukste kerstmarkten in Nederland laat zien, hoeven we niet meer per se naar Duitsland voor een beetje kerstmarkt hoppen. Nederland doet namelijk niet onder. En als er een kerstmarkt bovenuit steekt, dan is het met vlag en wimpel die van Batavia Stad. Niet alleen knetter gezellig, maar in samenwerking met LINDA. shop je er op zaterdag 17 & zondag 18 december dat ene unieke designerstuk en al je last minute kerstcadeaus met kortingen tot wel 70%.

 

Batavia Stad

Batavia Stad

LINDA. regelt drie slimme shoproutes, opgedeeld in de categorieën mode, huis en cadeaus. Easy shoppen dus. Dit zijn de routes:

  • Mode: American Vintage, Sandro, Maje, Fabienne Chapot, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Denham, Scotch&Soda, Björn Borg, Nike, Adidas
  • Huis: Essenza Home, Le Creuset, Anna+Nina, WMF, Villeroy & Boch, The Healthy Kitchen, Radley Londen
  • Cadeaus: Anna+Nina, The Body Shop, Michael Kors, My Jewellery, L’Oréal, Max Verstappen, Hunkemöller, Ajax

 

Met de LINDA. shopping kaart (onderdeel van LINDA. magazine 221) kun je bijvoorbeeld gratis bubbels krijgen, gratis parkeren en diverse (kortings)acties scoren. Enige wat je moet doen is de shopping kaart uit het magazine knippen.

En een kerstmarkt is geen kerstmarkt zonder activiteiten. Het plein naast La Place wordt omgetoverd tot hét LINDA. festival terrein. Geen typische kerstactiviteiten (ook lekker), maar je kunt er seminars volgen van ‘de Huismuts’, Janice en Pauline Wingelaar en kerstballen personaliseren. Daarnaast is er het LINDA. prijzenrad en opent er de LINDA. pop-up store.

Meer info op deze pagina.