22 mei 2019, door Maartje Diepstraten

(kids) cadeautip van de week: een illustratie van Iris van Dijck

22 mei 2019, door Maartje Diepstraten

(kids) cadeautip van de week: een illustratie van Iris van Dijck

Een bijna (bijna hoor) ziekelijke crush hebben we op illustratoren die nét even wat anders maken dan alle andere. Nog verliefder worden we wanneer ze hun werk personaliseren. Sterker nog: we zouden bijna nog een keer zwanger worden alleen maar omdat we dan een nieuw geboortekaartje mogen laten tekenen. Kregen we binnenkort weer een kindje (wat niet zo is overigens, helemaal niemand van Team Bart op dit moment), dan schreven we een briefje naar Iris van Dijck. Of zij een dergelijk geboortepareltje voor ons zou willen schetsen.

Iris van Dijck

Iris van Dijck

Mocht je nou net als wij pech hebben op het gebied van geboortekaartjes aanschaffen, dan is er nog steeds geen nood aan de man: Iris illustreert – met de hand, bijna altijd met potlood waarna ze een en ander inschildert met inkt – namelijk met heel veel liefde en plezier kinderboeken (de leukste!) of, wat toegankelijker, zoete beertjes, apen en regenbogen om in een lijstje te doen. Meer dan leuk voor op de kinderkamer. Of als (kraam)cadeau als je het ons vraagt (deden we al eerder en viel in bijzonder goede aarde). Kijk even naar het guitige aapje, of de neveroutofstyle-regenboog. Wil je, toch?

Heb jij even geluk! Tweeledig geluk zelfs:

1: Iris haar splinternieuwe webshop is nét live en om dat te vieren krijgt iedereen die de ‘bartsboekje’ invoert bij het afronden van zijn bestelling 15 % korting! De korting loopt to 31-05-2019.

 

winnen winnen winnen!

winnen winnen winnen!

En 2: we mogen een werk, persoonlijk en handgemaakt, weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Het Instagram-account @vandijck82 volgen, en (uiteraard) @bartsboekje volgen en dan een mailtje sturen naar maartje@bartsboekje.com waarom jij zou moeten winnen. (Alleen) de winnaar ontvangt op maandag 27 mei bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Gogogo!