26 januari 2018, door Maartje

Kids to Kids Amsterdam

26 januari 2018, door Maartje

Kids to Kids Amsterdam

We hadden het er hier al eerder over, over het Amsterdamse Kids to Kids, maar dat is alweer even geleden. Inmiddels is Kids to Kids namelijk stilletjes volwassen geworden. Of eigenlijk: aan het worden. Niet dat het nu ineens om aaibaar moois voor volwassenen gaat hoor, nee, Kids to Kids Amsterdam blijft voor de kleintjes. Maar het label weet steeds beter wat het wil en is bijna klaar om de 2.0 versie van zichzelf te presenteren.

Barts-Boekje- kids to kids 2

Een 2.0 versie met diezelfde aaibare zachte stoffen verwerkt tot babyrompers, boxpakjes, hydrofiele doeken (die écht goed blijven in de was - sowieso iets dat de Kids to Kids meiden Anneke en Melanie bijzonder belangrijk vinden: bruikbaarheid, en dus kan alles wat ze verkopen veelvoudig in de was en blijft het toch mooi en zacht), dekentjes en meer. Het meest in de mooiste grijstinten, vaak voorzien van een cute detail zoals gestreept zakje op de borst en een knap kraagje met gehaakte rand (zoet!), en alles gemaakt in een kleine Portugese fabriek.

Barts-Boekje- kids to kids 4

Mooi, zoveel mag duidelijk zijn. En het wordt nog mooier: op dit moment is 92% van de hele Kids to Kids collectie organic. Going on 100% aangezien weggooien van de ingekochte stoffen nog slechter voor het milieu is. Hulde. Daarbij worden de kids van Anneke en Melanie zelf ook groter waardoor de collectie uitgebreid wordt met - alweer die strelend zachte - vestjes en pyjama's voor kids tot 7 jaar.

O, en hoe leuk zijn die travel-verschoon-dingen (euh, geen idee hoe het ook alweer heet, you het the point) hierboven links!

Pop-Up - Berenstraat Amsterdam

En alsof dat nog steeds niet genoeg is, kun je binnenkort 2 weken lang hartje Amsterdam terecht voor het beeldige Kids to Kids spul wanneer de twee hun pop-up openen in de Berenstraat in de 9 Straatjes. Vanaf 19 februari is dat feest aan. In de pop-up shop kun je terecht voor de fijnste babybasics en accessoires: zachte pompers, onesies en newborn pakjes (met of zonder) kraagje) van biologisch kantoen, gebreide essentials zoals dekentjes, bootjes en vestjes maar ook de meer praktische must-(en wanna-) haven zoals de te leuke en praktische verschoonmatjes, hydrofiele doeken en handdoeken.

Tot die tijd, en na die tijd, kun je terecht in de kakelverse Kids to Kids winkel in Amsterdam Zuid: Willemsparkweg 160. Of in de webshop natuurlijk:

Kids to Kids Pop-Up: 19 feb tot 4 mrt, Negenstraatjes, Berenstraat 24.

Kids to Kids Online