Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 January 2019
  • 18-05-2018
  • Barts Boekje Junior

Kidsmiddag in de Hallen Amsterdam

Kidsmiddag in de Hallen Amsterdam

Dat het rond de Hallen ook hartstikke happening is voor de kleinsten onder ons komt door plekken als Belcampo, Piccolo en de splinternieuwe ijszaak La La Ijs. Minder bekend is de KIDSmiddag die elke week op woensdag wordt georganiseerd in de passage.

Kidsmiddag in de Hallen

De allerkleinsten worden voorgelezen in de OBA en voor de iets oudere kinderen zijn er creatieve workshops zoals bloemenkransen rijgen, kuikens knutselen of delftsblauwe bordjes tekenen. Komende week op het menu: zelf ijsjes maken en daarna de voetjes van de vloer. Verzamelen gebeurt om 14:00 uur bij de tafels ter hoogte van kunstuitleen Beeldend Gesproken en om verzekerd te zijn van een plekje, meld je je kind vantevoren aan via kids@dehallen-amsterdam.nl.

Wekelijks op woensdgamiddag van 14:00- 16:00, deelname is gratis

https://dehallen-amsterdam.nl/kids/