22 april 2020, door Michel + Renske

Safety first: 3 x écht leuke kinderhelmpjes

22 april 2020, door Michel + Renske

Safety first: 3 x écht leuke kinderhelmpjes

'Die van ons', en dan bedoel ik de tweejarige Vito, het zoontje van Bart's Maartje, wil zijn (fiets)helm de hele dag op. Okeisgoed. Wel zo veilig. Maar waarom moest 'papa' nou zo'n lelijk ding kopen?! Gelukkig is daar als altijd weer onze immer smaakvolle razende reporter Renske van het onmisbare Bart-duo Michel en Renske die zo, hop, drie merken uit haar mouw schud die wél knappe helmpjes verkopen. Bam: 3 x echt leuke kinderhelmpjes van merken waarmee je sowieso goed zit. Dank Renske. Graag gedaan Maartje.

Banwood

Banwood

Niks lekkerders dan dit fijne eitje op je mini zijn of haar hoofd. De fijne gaatjes boven op de helm zorgen  voor de nodige ventilatie (dus geen zweethoofd!) en de printjes en kleuren van de helmpjes (let op,  we hebben het nog steeds over noodzakelijk kwaad dat dus gewoon mooi kan wezen) idioot belachelijk mooi (misschien komt het door de matte afwerking?). Als klap op de  uurpijl is er een limited edition samenwerking met het ook al zo leuke merk Bonmot. Kan niet beter toch? Die helm is de beige versie met sterren. Smullen.

tekst gaat verder onder de afbeelding

Veloretti

Veloretti

Nieuw, nieuwer nieuwst. Niet alleen de fietsen van Veloretti zijn niet te weerstaan (groot maar zeker ook klein), en sinds kort zijn er ook helmpjes. Ze komen in 5 kekke kleurtjes en zijn naast veilig (en gezellig) ook gewoon enorm stijlvol. Ze komen in twee maatjes (xs en s) en zijn daarbij nog af te stellen aan de ideale vorm voor het desbetreffende hoofd. Lekker bruin koortje eraan om vast te klikken (the devil is in the details) and off we go.

tekst gaat verder onder de afbeelding

Bobbin

Bobbin

De vrolijkste helmpjes van het stel komen all the way from London. De helmpjes zijn echter – gelukkig – ook buiten de grenzen van Groot Brittanie te verkrijgen. Pfiew. Het familiebedrijf dat de Bobbin helmen, creeert de knapste en de veilgste helmen voor jong en oud. Denk aan dopjes voor op je hoofd in metallic goud of zilver. Shine along! Knap als je koter met Bobbin helm nog over het hoofd ziet.