15 oktober 2021, door Michel + Renske

Spetterspieterspater: de leukste regenlaarsjes

15 oktober 2021, door Michel + Renske

Spetterspieterspater: de leukste regenlaarsjes

Tsja, kijk maar naar buiten... Het werd er wel weer eens tijd voor dachten we: een lijstje met de leukste regenlaarsjes voor je mini.

Enfant Thermo Boots

Enfant Thermo Boots

Nooit nooit nooooit meer heeft die kleine klachten over de koude voeten. Nooit. Deze thermoboots zijn namelijk superwarm en hartstikke Hollands vies-weer-proof: fijn om mee door de plassen te rennen, te stampen en te springen (gaat die van jullie ook altijd juist op de plas AF, in plaats van er door heen?). Bovendien hebben de laarsjes precies alle mooiste modekleuren (donkergroen, oudroze en jawel: goud). O, en hadden we al gezegd dat de laarsjes gevoerd zijn met (natuurlijke) wol?

Bergstein

Bergstein

Achja, se klassieke regenlaars die eigenlijk iedereen wel kent of zou moeten kennen: de laarsjes van Bernstein. Te leuk vanwege de vele kleuren – zeg maar gerust alle kleuren van de regenboog. Deze toppers worden handgemaakt en zijn van natuurrubber. De voering is van katoen en de binnenzool is, reuze handig, los zodat je hem te drogen kunt leggen, en uit kunt wassen.

Novesta

Novesta

Uiteraard ook gevoerd van binnen, bovenaan strak te strikken en ook hier een uitneembare zool. Dat all in one is het knappe Novesta. Alle Novesta schoenen zijn eco-friendly en worden van natuurrubber gemaakt, alles handmade in Slowakije. Waarom je deze laarsjes eigenlijk niet veel meer in het Nederlandse straatbeeld zien? Geen flauw idee want dit merk is al draaiende sinds 1939. Nu kennen we ‘m, zijn we verliefd.

Aigle

Aigle

Kak, ook hier geldt: what’s not to love? Geeft niks: we kunnen beter meer regenlaarzen dan slippers hebben in Nederland. Naast kekke kleurtjes hebben de laarsjes van Aigle ook lekkere prints, wat wil een mens nog meer?. Er zijn blauw met witte regenboogjes-laarsjes, rode met leuke kleine teksten erop, of blauwe met bloemetjes. Fleurt het druilige straatbeeld in een keer op. Aigle heeft overigens ook hele fijne snowboots (we shopten ze zelf via Smallable)

Sticky lemon

Sticky lemon

Save the best for last, wnar Sticky Lemon vinden we dus niet normaal leuk. Naast de beeldschone andere producten van Sticky Lemon, zijn nu ook regenlaarsjes in de collectie, jawel. Die willen we stante pede met dank aan de mega leuke prints en de enorm lekkere knalkleuren. Om de boel compleet te maken, hangt er ook nog eens een bengelende citroen aan de achterkant van de laars, vrolijker ga je een druilerige dag niet krijgen.

€42,50