Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 08-04-2019
  • Barts Boekje Junior, Nieuw

Kinderschoenenlabel Bear & Mees

Kinderschoenenlabel Bear & Mees

Vers gelanceerd en gelijk musthave materiaal: de vrolijke sneakers van Bear & Mees. Dit nieuwe label komt met veganistische schoenen die niks te maken hebben met geitenwollensokken. Houden we van: coole patas die ook nog eens hartstikke duurzaam zijn.

De gemiddelde kids sneaker heeft het zwaar te verduren. Er wordt op gerend, geklommen, gefietst en gevoetbald. We willen dus een stapper die tegen een stootje kan en die er als het even kan ook nog gezellig uitziet. Of stoer, als je het onze kleuters vraagt. Plus een paar dat betaalbaar én duurzaam is. Lastig? Mais non, zo blijkt uit de eerste collectie van Bear & Mees.

De schoenen worden met de hand gemaakt en zijn van duurzame en diervriendelijke materialen en deels van gerecyclede PET-flessen. Voor de zomer heeft het schoenenmerk gekozen voor het thema safari en dat betekent tijgers, luipaarden en zebra’s voor aan de pootjes van je kind. Iets minder wild zijn de andere printjes, die gebaseerd zijn op de fascinerende onderwaterwereld. Allemaal met klitteband, rubberen neus en – dit vinden we geniaal – badstof voering zodat je mini er met blote voetjes in kan.

Fun fact: het merk is vernoemd naar de twee zoons van oprichtster Ellen Rijntjes, die eerst jarenlang verantwoordelijk was voor het damesschoeisel van Fabienne Chapot. Toen ze voor haar eigen jongens onmogelijk kwalitatieve schoenen met een leuk design kon vinden besloot Ellen het heft in eigen handen te nemen en een eigen label te starten. Wij zijn fan.

www.bearmees.com