Nederland, Haarlem7 mei 2023, door Nina van Hilst

De leukste kinderwinkels van Haarlem

Nederland, Haarlem, 7 mei 2023, door Nina van Hilst

De leukste kinderwinkels van Haarlem

Haarlem is (baby)booming. De laatste jaren ontspruiten er steeds meer leuke zaken in Haarlem. Zo ook in kinderland. De leukste kinderwinkels van Haarlem; van gouwe ouwe tot newbees. Bij deze winkels voor kinderen kun je goed slagen voor baby tot tiener, en van kleding tot speelgoed en ander babyspul.

 

Meer winkelen in Haarlem maar dan voor interieur, kleding of skincare.

Lieneloe

Lieneloe

Deze vrolijke kids kleding store mét koffiecorner én speelhoek is eind 2022 geopend in de gezellige Kruisstraat. De aardige eigenaresse Eline kon zelf in Haarlem niet de kleding vinden voor haar kindje en besloot de winkel te openen. Met mooie merken als Wander & Wonder, Maison Mangostan, Mini Rodini, Oilily, Blundstone en Lil’Atelier heeft ze echt de tofste kleurrijke items in huis. Kindjes komen hier maar wat graag heen want achter in de winkel ligt lekker veel speelgoed en is een leuke grote passpiegel op een podiumpje. Kindje(s) blij, mama blij. En kun je waarschijnlijk goed geslaagd de deur uit.

Lieneloe – Kruisstraat 25

Juffrouw Slak

Juffrouw Slak

Eigenlijk is Juffrouw Slak je one-stop-shop voor al je kinderspul. Kleding voor baby’s en kinderen, wollen basics, (houten)speelgoed, serviesgoed, boeken, rugzakken, regenlaarzen en zelfs een kinderkapper. Of het voor je eigen baby of kindje is of als cadeautje, deze Slak doet je waarschijnlijk slagen in je zoektocht. Juffrouw Slak is een kleurrijke winkel in Haarlem-Noord. En absoluut een bezoekje waard.

Juffrouw Slak – Santpoorterstraat 56

Jules Kidsconcept

Jules Kidsconcept

Wat gebeurt er als een stijlvol Haarlems stel – en ouders – een koffiezaakje opent? Juist ja, dan smokkelen ze meteen een klein ‘kidsconcept’ hoekje mee in hun heerlijke koffiezaakje. Linda en Renwe hebben een compacte collectie kinderkleding, accessoires en speelgoed in koffiebar Jules hangen. Perfect om mee te pikken bij je daily coffee, of om voor om te fietsen als je op zoek bent naar een leuk outfitje voor baby of kids tot een jaar of 6/7 of een stijlvol (lees; niet schreeuwerig) verjaardagscadeautje.

Jules Kidsconcept – Turfmarkt 2