2 juli 2022, door Nina van Hilst

De tofste kleurrijke strandlakens

2 juli 2022, door Nina van Hilst

De tofste kleurrijke strandlakens

En toen was het zomer. Tijd om met je badlaken onder de arm naar het strand, het park of een picknick te gaan. En dan nemen we natuurlijk het liefst een gezellig exemplaar mee. De tofste kleurrijke strandlakens vind je bij deze shops.

 

Zon, zee, strand. Bij deze strandtenten in Nederland rollen we onze handdoek maar wat graag uit.

Baggu Happy Towel

Baggu Happy Towel

Smile! Dat ga je vanzelf doen van de badlakens van Baggu. Het Amerikaanse merk maakt al jaren nylon shoppers in vrolijke dessins. En de kleurrijke collectie breidt langzaam uit naar zip bags (superhandig in je koffer), sokken, uitklapbare zonnehoeden en strandlakens. We voorzien wat keuzestress of we voor de smileys of de colour-blocks moeten gaan. Of slaan dat kiezen maar gewoon over.

Baggu handdoeken zijn te koop bij Alittlebirdtoldme.nl, Agnesmaurice.be of Baggu zelf.

Dusen Dusen

Dusen Dusen

Het merk Dusen Dusen uit NYC maakt interieurtextiel in bold kleuren. Badlakens in soms vloekende tinten, beddengoed met patronen, kussens, badjassen, hondenkussens (ohhhh) en wat kleding. We zagen het merk bij de bonte winkel Agnes Maurice in Gent en zijn sindsdien verliefd. Het is een tikkeltje een uitdaging om de badlakens in Europa te krijgen maar er staan stocklists op de website dus dat komt vast goed. Daarna lig jij lekker knap op het strand.

Dusen Dusen heeft meerdere verkooppunten in Europa.

Crisp Sheets Beach Towel Bag

Crisp Sheets Beach Towel Bag

Het Nederlandse merk Crisp Sheets zijn we sowieso verliefd op. Qua beddengoed, handdoeken en kinderspul hebben ze mooie kleuren en fijne, zachte stoffen. Deze zomer lanceren ze een beach towel en tas ineen. In een lila en sky check patroon, gemaakt van zachte organic terry katoen. Say no more. Hier willen we graag heel wat keren mee naar het strand paraderen.

Crisp Sheets koop je via de eigen site.