20 juli 2020, door Maartje

De mooiste (vintage look) parasols? Hier scoor je ze

20 juli 2020, door Maartje

De mooiste (vintage look) parasols? Hier scoor je ze

Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij kunnen er wel aan wennen hoor, dat rond eigen huis en haard hangen. We updaten het huis met onze favoriete interieurlabels  en geven tuin en balkon een easy peasy summer proof upgrade (zo doe je dat). In het verlengde daarvan stoffen we ook onze Umbrella Game weer eens af, een grapje uit de zomer van 2017 op instagram. De fraaiste kiekjes van de meest oldskool parasols gingen door voor de hoofdprijs, en sindsdien in de zoektocht naar de allermooiste vintage looking parasols aan.

 

Business and Pleasure

Business and Pleasure

Nu vinden we de parasols van het Australische Business and Pleasure eigenlijk gewoon de aller, allermooiste, maar zijn die doeken op een stokje ons toch net iets te duur (mocht je nou denken dat het best meevalt, dan wacht de verrassing je bij de invoerrechten – kak). Op zoek naar de beste alternatieven dus. Dit zijn ze (voor een aantal mag je startklaar zitten als de nieuwe levering weer komt want momenteel hartstikke uitverkocht.

Enne, stiekem is insta-friend Kelly Nederlof de allergrootste parasol-fluencer.

Een  alternatief voor Business and Pleasure met iets lagere invoerkosten is Freckled Hen. Sunday Supply co heeft wel een Europese webshop maar is weer een stuk duurder.

Ibiza outdoor

Ibiza outdoor

Second best zijn de parasols van het Nederlandse Ibiza Outdoor. Zegt je niks? Ken je de parasols van strandtenten Hippie Fish in Zandvoort en Tulum Tulum in Noordwijk? Nou, dan ken je Ibiza Outdoor. Zij verkopen deze parasols namelijk, net als de andere heerlijke outdoor spullen met perfecte boho vide die je kent van de strandpaviljoens.

Waarom we er daar dan niet al 10 van in huis (of tuin) hebben? Omdat je ze alleen kunt kopen tijdens een afspraak in de loods in Noordwijk. En die afspraak moet meestal een week of twee van tevoren. En dan dus naar een loods (het OV is niet te doen) in Noordwijk. Afijn. Gedoe. Met 150 euro overigens ook echt niet heel voordelig. Maar mooi! Ja, dat wel.

Zet je wekker maar (uitverkocht maar they will be back)

Zet je wekker maar (uitverkocht maar they will be back)

De twee (betaalbare) parels van deze zomer komen van meubelwebsite Fonq en, jawel, Blokker. Dikke pech want natuurlijk hartstikke opperdepop maar beide zaken hebben onze beloofd dat ze terug komen, en dan zijn we de eerste om het aan je door te vertellen (oke, nadat we zelf in geslagen hebben).

De linker met de stipjes en de franjes is van Fonq, de rechterfoto is van Kelly die de Blokker parasol dus wel te pakken heeft.

Sale!

Sale!

Kijk, en deze pak je nu dus wel even mee in de sale!

De gestreepte parasol van de foto is via Sissy Boy Homeland maar stiekem van Business and Pleasure en is in de uitverkoop! Nog steeds ruim 170 euro (maar geen verzendkosten!) dus niet echt goedkoop maar wel een tijdloze eye-cather in je tuin als je het ons vraagt.

Riviera Maison heeft een kek modelletje met lichtgroene palmbladeren in de sale voor 70 euro (zoek even via alternatieve websites, daar zijn ze het goedkoopst!)