6 juni 2020, door Maartje

Voor kleine ‘poppetjes’: L & C kids

6 juni 2020, door Maartje

Voor kleine ‘poppetjes’: L & C kids

Waar de wondere wereld van het instagram wel niet goed voor is: we stuitten al zappend door de gram om het o zo gezellige (nieuwe) L & C Kids, een label van een handige oma met smaak die voor haar kleindochters (en nu ook voor jou dus!) té leuke kleertjes maakt, en er meteen een outfit voor de pop bij doet. Kijk, zó vinden we dat hele twinning concept dus wél leuk!

L & C Kids

L & C Kids

Wat als je een moeder/ oma bent die ontzettend goed is met de naaimachine, de juiste stoffen op de kop weet te tikken, een goed gevoel hebt voor printjes en (kinder)maten en de juiste connecties om prachtig mooi beeld (en de knapste mini-me’s) te maken? Tsja, dan lanceer je natuurlijk een dijk van een eigen (kleinschalig) label. L&C KIDS is de naam, en het werd een webshop voor exclusieve handgemaakte kleding voor mini mensjes vanaf zes maanden tot zes jaar oud.

De L & C jurkjes (vooral de snoezigste jurkjes – de maakster is immers oma van twee dottige meisjes) zijn zowel klassiek als lollig (check die mouwen! Heerlijk). En alles zit gewoon heel lekker, gemaakt van 100% katoen of linnen, dat is een must.

Alle kleertjes worden handgemaakt en het leukst vinden we nog wel de optie om er meteen een nieuwe kleer voor Pop bij te bestellen. Twinning the best way possible.  

L & C Kids