Nederland13 mei 2020, door Imara Milatz

La Rêve Garden Sessions

Nederland, 13 mei 2020, door Imara Milatz

La Rêve Garden Sessions

Héle dagen dansen in de zon, doorgaan tot in de late uurtjes, 0p gaan in massa’s mensen en zinderende muziek in je oren. Verdwalen over het terrein, iedereen kwijtraken en elkaar aan het einde van de dag pas weer terugvinden. Al je zakken legen aan (sorry maar ’t is waar) veel te dure drankjes. Ieder jaar weer één seizoen lang de realiteit...

 

Zie je al waar dit heen gaat? We’re talking festi-vibes. Of beter the lack off festival vibes dit jaar. Maar met een beetje fantasie doe je gewoon alsof de aanpassingen er niet zijn en we lekker met de voetjes over een stoffig festival terrein flaneren. En als we het dan over ‘festival’ plus ‘fantasie’ hebben kunnen we niets meer zeggen dan: La Rêve! Want, de echte fans weten, 't is the place where dreams and reality collide. Behalve dan dat het echte festival een jaartje (minimaal) op zich laat wachten en er iedere vrijdag Garden Sessions voor in de plaats komen. Home festivals in de meest chille vorm met de je all time favo La Rêve artiesten. O ja en óók een waanzinnige borrelbox voor dabei.

Garden Sessios

Garden Sessios

Het creatieve, kunstzinnige, dance festival zou voor de vierde keer op rij plaats vinden op het terrein van het Thuishaven circus totdat het c-virus roet in de festivalplannen gooide… Iedereen was eens, daar mocht iets tegen verzonnen worden. Je favoriete artiesten van La Rêve Festival bedachten hun krachten samen te bundelen. Bierbrouwerij Gebrouwen door VrouwenTraiteur Bee én ticketdienst Ticketswap sloten aan en samen brengt dit bundeltje creative peeps het feestje naar je thuis! Iedere vrijdag, bezorgd: een borrelpakket met veel lekkers (kaasje, nootje, dipje), biertjes én een dj livestream. Met elke week weer een andere gast vanaf een geheime festivallocatie op je scherm, geniet je (bijna) als vanouds van La Rêve.

La Rêve