Nederland, Amsterdam26 september 2022, door Isa de Laat

Pasta thuis in een handomdraai met de bezorging van La Spaghettata

Nederland, Amsterdam, 26 september 2022, door Isa de Laat

Pasta thuis in een handomdraai met de bezorging van La Spaghettata

Als je het ons vraagt: dan willen we pasta all day every day. Niet zo'n kant en klare van de supermarkt of een simpele pasta pesto (ok, soms lekker, maar liever niet). Er gaat niks boven een goede pasta zoals je die in Italië voorgeschoteld krijg. Totdat je de pasta van La Spaghettata hebt geproefd. Of eigenlijk, de pasta van jezelf. La Spaghettata levert saus en verse pasta (en dan echt restaurantkwaliteit) in Amsterdam en jij zet binnen een handomdraai een Italiaanse pasta op tafel. Met de service van La Spaghettata maak je een verse pasta in vijf minuten. Ogen dicht, Italiaans muziekje op de achtergrond, een dikke vette Barolo voor jezelf inschenken en je zit zo in Rome of Florence.

 

Fan van Italië? Laat je inspireren door deze pagina. 

La Spaghettata levert dus pasta in een handomdraai aan je Amsterdamse deur. En ja het is echt wel anders dan een basic bezorgdienst: de gerechten zijn namelijk echt van restaurantkwaliteit. En erg handig voor zij die geen zin hebben om urenlang in de keuken te staan; de pasta is snel klaar. Gewoon even de pasta koken, de saus opwarmen, roeren en dinner is served.

Je kunt kiezen uit vier soorten pasta waarbij het verschil hem zit in de manier waarop het deeg wordt gemaakt, gekneed, gevormd; variërend van deels met de machine gemaakt tot alles met de hand. En it’s up to you, want naast de soorten pasta zijn er ook nog twee soorten saus: één met vis/vlees en één vegetarisch/veganistisch. En, en, en ze maken ook bijgerechten zoals verse, zelfgemaakte boter en gedroogde cherrytomatenpoeder. De ingrediënten die door La Spaghettata worden gebruikt komen zoveel mogelijk van lokale producenten en zijn allemaal van hoge kwaliteit. Dat is hét geheime recept wat de pasta’s zo lekker maakt.

What's in it?

What's in it?

Al dat lekkers bestel je met een klik op de site. Mocht je in Amsterdam wonen dan ben jij een van de gelukkigen bij wie ze aan de deur bezorgen van dinsdag tot en met vrijdag. Voor drie uur ‘s middags besteld is de volgende dag geleverd. Ophalen kan ook. Dat bestellen gaat makkelijk op de website van La Spahettata. Bij het tabblad ORDER YOUR PASTA, kies je plain pasta of ook de saus, zodat je pasta helemaal ready to eat is. Elke maand hebben ze verschillende soorten pasta’s en sauzen, een compleet ander menu dus. Om maar even in de Italiaanse sferen te komen kun je denken aan pasta’s in onder andere de vorm van spaghetti, paccheri, garganelli en triangoli.

Hoe dat allemaal in de praktijk te werk gaat? Het is een hele business hoor. Elke ochtend gaat William aan de slag met het rollen van verse pasta. Op de weekplanning van William staat het maken van verse sauzen.

Frankrijk/Italië meets Amsterdam

Frankrijk/Italië meets Amsterdam

Waar dit Italiaanse (en nu ook) Amsterdamse sprookje ooit is begonnen horen we je hardop denken? Er was eens… een Frans/Italiaans koppel gevestigd in Amsterdam met een passie voor (natuurlijk) lekker eten. Oprichter William is Italiaans en leerde van zijn moeder om “Pasta fatta a mano” te maken. Dat is pasta waarvoor geen machine nodig is. Urenlang stonden zijn moeder en oma in de keuken en zo leerde William de traditionele recepten kennen. Zijn Franse vriendin gaf William het zetje om Amsterdam zijn pasta te laten zien. En daar werd ‘La Spaghettata” geboren, een mooie naam voor ”laten we snelle pasta eten”.

We begrijpen dat je héél graag morgen een bord verse pasta voor je neus wil hebben. We helpen jou en je portemonnee (ook al zijn de pasta’s relatief niet duur!) daar graag een handje bij door de code ‘BARTS20’ in te vullen. Zo krijg je nog even 20% korting op jouw bestelling.

La Spaghettata