27 september 2019, door Michel + Renske

Jaaha, het plukseizoen is weer geopend! Landgoed Olmhorst in Lisserbroek is the place to go.

27 september 2019, door Michel + Renske

Jaaha, het plukseizoen is weer geopend! Landgoed Olmhorst in Lisserbroek is the place to go.

Je wist het misschien niet, maar zelfs toen we nog helemaal geen ouders waren, verheugden we ons elk jaar weer op de 'opening' van het plukseizoen van Landgoed Olmenhorst. Om verschillende redenen: we zagen onszelf keer op keer trouwen in de beeldige boomgaard, en fantaseerden om door de bomen te hollen met een mini versie van onszelf en we vinden appels gewoon heel erg lekker. Dus nu we ons eindelijk officieel achter de mini-me kunnen verschuilen, schreeuwen we uit: YEAH! Plukseizoen! We mogen weer naar Landgoed Olhemhorst in Lisserbroek.

Landgoed Olmenhorst

Landgoed Olmenhorst

Afijn, het is weer zo ver: het seizoen waarin we de woensdagmiddag (oeps, wisten we niet) én alle weekenddagen (zaterdag en zondag dus) besteden aan appelplukken bij Landgoed Olmenhorst. Oke, niet iedere woensdag en niet ieder weekend, maar het zou wel kunnen, mochten we willen. Er kan er weer geplukt worden.

Kaplaarzen aan en hop, door de boomgaarden struinen. Ook als het regent. Juist als het regent. Daarna appelsap met taart (uiteraard: appeltaart) in de kas verorberen. En zoet zijn we met z’n allen voor zeker een aantal uur. Sowieso leuk maar de kleinste kids kunnen óók hun lol op wat betreft de locatie: die is gigantisch en stadse koters weten niet hoe ze het hebben. Rennen, hollen, duikelen en hop, de leuke speeltuin in.

Te leuk om maar één keer te gaan? Overweeg om een boom adopteren. Voor €29,75 krijg je een update per mail over hoe jouw eigen boom erbij staat (in bloei, in de knop, diep groen, etc) en de jaarlijkste oogst is helemaal voor jou! Het beste cadeau dat je kunt geven ook.

Olmenhorst.nl