24 maart 2016, door Maartje

Lara & Cass – The Aussie Wedding

24 maart 2016, door Maartje

Lara & Cass – The Aussie Wedding

Pas op voor de inspiratie-overload maar hij móest gedeeld, alleen al vanwege de toepasbaarheid op ons eigen Hollandse weer + landschap, ook al wonen Lara en Cass in het dus toch niet altijd zonnige Down Under.
Barts-Boekje-hello may 2
Lara en Cass dus, wat vast van Cassandra komt, trouwden op een regenachtige dag in een eenvoudige boerenschuur, thema: country western. Dierenhuiden en tapijt op de grond, vintage meubels, schedels aan de muren, ceremonie in de buitenlucht voor een (eenvoudig zelf te maken!) rek waar bloemen (veel!) aan bevestigd waren, alle gasten bloemen in het haar, een only cowboy met een gitaar (en puike zangstem) op de achtergrond en diezelfde gast later op de avond op een hooibaal, gasten allemaal een doorzichtige plu.
Barts-Boekje-hello may 4
Het diner vond plaats in de donkere schuur. Tip: kleur! Zo gezellig. Lange tafels, grote schalen, speeches, dansen, drinken, alles. En in de categorie prioriteiten: Lara en Cass zijn zoetekauwen en hadden maar liefst 9 taarten, plus een schaal brownies, wat, aan het eind van de avond, in een taartengevecht. Vinden we leuk.
Barts-Boekje-hello may 6
Via Hello May, fotografie @dantakespictures