Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 24-03-2016
  • Barts Bruiloft, Spieken

Lara & Cass – The Aussie Wedding

Lara & Cass – The Aussie Wedding

Pas op voor de inspiratie-overload maar hij móest gedeeld, alleen al vanwege de toepasbaarheid op ons eigen Hollandse weer + landschap, ook al wonen Lara en Cass in het dus toch niet altijd zonnige Down Under.
Barts-Boekje-hello may 2
Lara en Cass dus, wat vast van Cassandra komt, trouwden op een regenachtige dag in een eenvoudige boerenschuur, thema: country western. Dierenhuiden en tapijt op de grond, vintage meubels, schedels aan de muren, ceremonie in de buitenlucht voor een (eenvoudig zelf te maken!) rek waar bloemen (veel!) aan bevestigd waren, alle gasten bloemen in het haar, een only cowboy met een gitaar (en puike zangstem) op de achtergrond en diezelfde gast later op de avond op een hooibaal, gasten allemaal een doorzichtige plu.
Barts-Boekje-hello may 4
Het diner vond plaats in de donkere schuur. Tip: kleur! Zo gezellig. Lange tafels, grote schalen, speeches, dansen, drinken, alles. En in de categorie prioriteiten: Lara en Cass zijn zoetekauwen en hadden maar liefst 9 taarten, plus een schaal brownies, wat, aan het eind van de avond, in een taartengevecht. Vinden we leuk.
Barts-Boekje-hello may 6
Via Hello May, fotografie @dantakespictures