23 mei 2019, door Jorien Thijs

leBump studio, Amsterdam

23 mei 2019, door Jorien Thijs

leBump studio, Amsterdam

To be honest: we werden een beetje zat van de types die zich bemoeiden met onze buik toen we zwanger waren. De ongevraagde opmerkingen toen men er letterlijk en figuurlijk niet meer omheen kon. En nu denken we toch met weemoed terug aan die weken en aan die steeds rondere buik. Hadden we toen maar gehoord van leBump. Zwangere vrouwen: opgelet!

leBump studio

leBump studio

Het zwanger zijn ging ons gemakkelijk af, maar om nou te zeggen dat het de meest bijzondere tijd van ons leven was. Mwah. Het leven is gezelliger nu de hormonen zijn verdwenen en er weer een glaasje gedronken mag worden. En nu het kindeke er is natuurlijk, want mét baby en zonder buik is het leven een feestje. Terugkijkend vinden we het wel magisch dat we in negen maanden een heel minimens (en wat voor een!) hebben gebakken. Met alles erop en eraan.

Kijkend naar het kind missen we ‘m weleens, die buik waar hij zo kort geleden nog in zat. En vooruit, we missen ook die borsten, toen nog in volle glorie. Te laat voor onszelf, maar misschien precies in time voor jou, ontdekten we een werkelijk prachtige manier om dat zwangere lijf te vereeuwigen: de kunstwerken van leBump studio. Door 3D fotografie te combineren met traditionele beeldhouwtechnieken krijg je een replica van jouw buik. Je kunt kiezen voor verschillende formaten en materialen, waaronder een messing look. Je moet er even poedeltjenaakt voor op de kiek, maar dat is zo gepiept. En het resultaat is een beauty van een beeldje dat je voor altijd herinnert aan je zwangerschap.

Extra mooi: een deel van de opbrengt schenkt leBump aan Stichting MommaLuv dat babypakketten met basisartikelen schenkt aan moeders in ontwikkelingslanden.

Voor de prijzen en het maken van een afspraak: leBump