Frankrijk1 september 2022, door Michel + Renske

L’epicerie du Pape – de leukste B&B in Normandië Frankrijk

Frankrijk, 1 september 2022, door Michel + Renske

L’epicerie du Pape – de leukste B&B in Normandië Frankrijk

Verscholen in het mooie Normandië vind je in een klein dorpje, Vascœuil, zo’n zes uur van Amsterdam. Daar vind je L’epicerie du Pape: de leukste B&B in Normandië Frankrijk.

 

Hier hosten François en Karine in de zomer een fantastische B&B. Hier zijn verschillende slaapplekken gecreëerd, die voor alle rangen en standen wat leuks bieden. Van kamer tot tent, van tiny house tot caravan. Daarnaast zijn er in de omgeving genoeg leuke dingen te doen. Let's go, zouden wij zeggen!

L'epicerie du Pape

L'epicerie du Pape

Onze favourite is toch wel de fantastische caravan met tiny house. Kids in de caravan, jij in het tiny house. Douchen doe je er in een oude bathtub en verder ben je van alle gemakken voorzien – inclusief heet water. Niks te klagen dus – alleen lekker tiny. Maar dat maakt het juist vakantie.

Wil je wat meer comfort, dan zijn er twee appartementen in het huis. Voor de echte kampeerder is er een grote tent. Daar kan je slapen met één kind en één baby. Zit je eerste rang bij het zwembad. Ook lekker.

 

Qua faciliteiten kan je je hart ophalen en maakt-ie bij ons zelfs een sprongetje. Een zwembad(je), een heerlijke gezamenlijke keuken, barbecue mogelijkheden, zodat je elke avond ook zelf kan koken mocht je hier zin in hebben. Daarnaast zwerven er kippen over het land en heb je verschillende zitjes waar je precies de plek in de zon kan opzoeken.

 

De stijl van Karine en Francoise is om door een ringetje te halen. Landelijk, Frans, maar met een moderne twist. Stukken van de brocante, maar ook leuke Georges lampjes om ‘m af te toppen. Verder weten zij je de beste tips te geven in de omgeving, om ook leuke dagen te maken als je L’epicerie even af wilt.

Een prachtig meer, mooie spa, leuke kastelen en veel brocante adresjes in de buurt.

5 Rue de la Ferme, 27910 Vascœuil