Nederland, Maastricht13 september 2023, door Kim ten Have

Levantini in Maastricht: mediterraan eten op zijn best en zo bij je thuis

Nederland, Maastricht, 13 september 2023, door Kim ten Have

Levantini in Maastricht: mediterraan eten op zijn best en zo bij je thuis

In Maastricht, bij Levantini zetten ze hun culinaire kunsten in voor een Mediterrane experience. Dagelijks worden er kakelverse pita's gebakken en bieden ze een divers scala aan smakelijke keuzes, denk aan hummus, falafel, salades en mezze. Wat Levantini extra speciaal maakt, is dat hun volledige kaart vegetarisch is, met vele gerechten die zelfs helemaal vegan zijn. De smaken zijn simpelweg top, de prijzen vriendelijk en het interieur ademt een subtiele vleug retro uit. Stuk voor stuk elementen die een glimlach op ons gezicht toveren.

 

Maar waar we pas ├ęcht blij van worden, is het feit dat Levantini ook te vinden is op Thuisbezorgd.nl. Is dat niet een feestje in een notendop? Dus geen zin om te koken, geen tijd of misschien geen masterchef in de keuken, geen enkel probleem - binnen een mum van tijd is je bestelling geplaatst.

 

Bestel hier bij Levantini

Levantini

Levantini

Stel je eens voor: een plek in Maastricht waar je jezelf kunt onderdompelen in het mediterrane paradijs. Levantini biedt precies dat. Dit pareltje in het hart van de stad neemt je mee op een foodtrip naar de Middellandse Zee, en dat kan gewoon rechtstreeks vanaf je bank in Maastricht. Een soort van mini vakantie in eigen land, en je hoeft alleen de deur open te doen voor de bezorger van Thuisbezorgd.nl. Of je nu in het park, op een boot, op kantoor, of uitgezakt op je bank zit: het eten van Levantini is binnen (bezorg)bereik.

Levantini voor ieders plezier

Levantini voor ieders plezier

Comfort food dat net zo lekker is als thuis koken, maar zonder de moeite. Ze hebben verschillende soorten mezze (de za’atar pita sticks zijn top, net als de witte bonensalade). Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een bruisende avond met vrienden: Levantini krijgt die tafel wel vol. Met een beetje verbeelding waan je jezelf zo aan de kusten van de Levant. Het enige wat je nog te doen staat is je bestelling plaatsen via Thuisbezorgd.nl en Levantini verder het werk laten doen.

Bestel hier bij Thuisbezorgd.nl

 

 

 

Thuisbezorgd